Aktivér JavaScript

Mange funktioner skal bruge JavaScript for at fungere. Følg vejledningen nedenfor for at aktivere JavaScript.

Aktivér JavaScript i din computers browser

Chrome

1. Klik på værktøjslinjeikonet Menu .
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Klik på Vis avancerede indstillinger.
  4. Klik på knappen Indstillinger for indhold under Beskyttelse af personlige oplysninger.
  5. Vælg Tillad altid, at websites kører JavaScript (anbefales) under JavaScript.
  6. Klik på knappen OK for at lukke vinduet.
  7. Opdater din browser for at opdatere indstillingerne.

Hvis du vil aktivere JavaScript i andre browsere, skal du klikke på linket for din browser nedenfor for at se vejledningen. Ved at søge i Hjælp til din browser, kan du finde specifikke vejledninger for din version og dit operativsystem.

Aktivér JavaScript på en mobilenhed

For at få en vejledning i, hvordan du aktiverer JavaScript, skal du først angive din enhed:

Android

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du åbne appen "Browser på din enhed
  2. Tryk på knappen < Menu > på din enhed
  3. Vælg Mere
  4. Vælg Indstillinger
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Aktivér JavaScript"
  6. Afslut og genindlæs det website, du prøver at få adgang til i Browser

Apple

1. Tryk på Indstillinger på enhedens startskærm
  2. Tryk på Safari
  3. Tryk på "Avanceret"
  4. Sørg for, at indstillingen for "JavaScript" er slået Til
  5. Afslut og genindlæs det website, du forsøger at åbne i Safari

Andet

Vi anbefaler, at du tager et kig på hjælpewebsitet eller brugermanualen for din enhed for at finde en vejledning i, hvordan du aktiverer JavaScript i din webbrowser.