JavaScript inschakelen

De meeste functies werken alleen als JavaScript is ingeschakeld. Volg de onderstaande instructies om JavaScript in te schakelen.

1. Tik op Instellingen op het startscherm van je apparaat.
  2. Tik op Safari.
  3. Tik op Geavanceerd.
  4. Tik op de schuifregelaar om JavaScript aan te zetten.
  5. Sluit de site af die je in Safari wilde openen en laad de site opnieuw.

Anders

We raden je aan de online helpsite of gebruiksaanwijzing van je apparaat te raadplegen om te ontdekken hoe je JavaScript inschakelt in je webbrowser.