Som en försiktighetsåtgärd mot covid-19 arbetar vi just nu med ett begränsat supportteam. Om du inte når telefonsupporten för en viss produkt kan du hitta svar på många frågor i hjälpcentret för produkten.

Aktivera JavaScript

JavaScript krävs för många olika funktioner. Följ anvisningarna nedan för att aktivera JavaScript.

1. Klicka på ikonen för verktygsfält Meny i Chrome-webbläsaren.
  2. Välj Inställningar.
  3. Klicka på Visa avancerade inställningar.
  4. Klicka på knappen Innehållsinställningar i avsnittet Sekretess.
  5. Välj Tillåt alla webbplatser att köra JavaScript (rekommenderas) under JavaScript.
  6. Klicka på OK för att stänga fönstret.
  7. Uppdatera sidan i webbläsaren så att inställningarna uppdateras.
Om du vill aktivera JavaScript i en annan webbläsare klickar du på länken för webbläsaren ifråga nedan och läser mer. Anvisningar för den programversion och det operativsystem som du använder finns i hjälpcentret för webbläsaren.

Annat

Vi rekommenderar att du besöker vår hjälpwebbplats online eller läser enhetens användarhandbok om hur du aktiverar JavaScript i webbläsaren.