Som en försiktighetsåtgärd mot covid-19 arbetar vi just nu med ett begränsat supportteam. Om du inte når telefonsupporten för en viss produkt kan du hitta svar på många frågor i hjälpcentret för produkten.

Aktivera JavaScript

JavaScript krävs för många olika funktioner. Följ anvisningarna nedan för att aktivera JavaScript.

1. Om du inte redan har den öppen startar du webbläsarappen på din enhet.
  2. Tryck på knappen Meny.
  3. Välj Mer.
  4. Välj Inställningar.
  5. Markera rutan bredvid Aktivera JavaScript.
  6. Avsluta och läs in webbplatsen som du försökte öppna i webbläsaren på nytt.

Annat

Vi rekommenderar att du besöker vår hjälpwebbplats online eller läser enhetens användarhandbok om hur du aktiverar JavaScript i webbläsaren.