De screensaver op je tv wijzigen

Je kunt kiezen wat er op je tv-scherm wordt getoond als je niets kijkt.

De Google Home-app instellen

1. Zorg dat je telefoon en tv zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk.
  2. Download de Google Home-app Google Home op je telefoon vanuit de Play Store.
  3. Volg de instructies op het scherm om de app in te stellen.

De instellingen voor de screensaver wijzigen

Je ziet misschien andere opties op je tv. Neem contact op met de fabrikant van je apparaat voor meer informatie.

Kiezen wat je op je tv wilt zien

1. Open de Google Home-app Google Home op je telefoon.
  2. Kies je Android TV-apparaat.
  3. Tik rechtsboven op Instellingen Instellingen en dan Sfeerstand.
  4. Kies de gewenste opties:
    • Google Foto's: Laat albums uit je Google Foto's-account zien.
    • Kunstgalerie: Laat afbeeldingen en kunst zien die worden beheerd door Google.
    • Experimenteel: Laat afbeeldingen van nieuwe bronnen zien en probeer nieuwe functies uit.

Problemen met je screensaver oplossen

Als je gekozen scherminstellingen niet worden getoond in de screensaver, moet je misschien de instellingen op je tv wijzigen.

1. Ga naar het startscherm van Android TV.
  2. Selecteer bovenaan Instellingen Instellingen.
  3. Selecteer Screensaver en dan Screensaver en dan Backdrop.
Tip: Als je nog steeds problemen ondervindt, neem je contact op met de fabrikant van je apparaat.