Skift pauseskærm på dit fjernsyn

Du kan vælge, hvad der skal vises på dit fjernsyn, når du ikke ser noget.

Konfigurer Google Home-appen

1. Sørg for, at din telefon og dit fjernsyn er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.
  2. Download Google Home-appen Google Home i App Store på din telefon.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere appen.

Skift indstillinger for pauseskærmen

Du kan muligvis se forskellige indstillinger på dit fjernsyn. Du kan få flere oplysninger ved at kontakte producenten af din enhed.

Vælg, hvad der skal vises på dit fjernsyn

1. Åbn Google Home-appen Google Home på din telefon.
  2. Vælg din Android TV-enhed.
  3. Øverst skal du trykke på Indstillinger Indstillinger og så Inaktiv tilstand.
  4. Vælg blandt mulighederne:
    • Google Fotos: Vis album fra din Google Fotos-konto.
    • Kunstgalleri: Vis billeder og kunstværker, der er organiseret af Google.
    • Eksperimentel: Vis billeder fra nye kilder, og prøv nye funktioner.

Løs problemer med din pauseskærm

Hvis din pauseskærm ikke viser de indstillinger, du har valgt i appen, skal du muligvis ændre indstillingerne på fjernsynet.

1. Gå til startskærmen på dit Android TV.
  2. Vælg Indstillinger Indstillinger øverst på skærmen.
  3. Vælg Pauseskærm og så Pauseskærm og så Pauseskærm.
Tip! Hvis du stadig har problemer, kan du kontakte producenten af din enhed.