Palautteen lähettäminen Google TV:stä

Voit auttaa parantamaan Google TV:tä antamalla palautetta ja kertomalla meille mahdollisista ongelmista.

Palautteen lähettäminen

Emme lähetä sinulle henkilökohtaista vastausta, mutta luemme ilmoituksesi ja käytämme antamiasi tietoja TV-kokemuksesi parantamiseen.

Google TV ‑laitteella

Tärkeää: Jos haluat ratkaista teknisiä ongelmia ja parantaa Googlen palveluita, voit laittaa päälle "Sisällytä järjestelmälokit", "Sisällytä kuvakaappaukset" ja "Sisällytä virheraportti". Lisäämällä nämä palautteeseen hyväksyt, että Googlelle jaetaan laitettasi tai sovellustasi koskevia henkilökohtaisia tietoja.

1. Valitse kaukosäätimestä Google Assistant Assistant tai mikrofonipainike Tallenna ääntä kiertomatkoilla klikkaamalla tai koskettamalla mikrofonia.
  2. Sano "Send feedback".
  3. Seuraa näytön ohjeita.
Vinkki: Voit käyttää puhelintasi näppäimistönä palautteen lisäämiseen. Lue lisää puhelimen käyttämisestä virtuaalisena kaukosäätimenä.

Google TV ‐mobiilisovelluksessa

1. Avaa Google TV ‑sovellus .
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi.
  3. Valitse Ohjeet ja palaute ja sitten Lähetä palautetta
  4. Kuvaile ongelmaa.
    • Mitä enemmän tietoja ilmoitat, sitä paremmin tiimimme voi auttaa.
  5. Valitse oikeasta yläreunasta Lähetä Lähetä.

Vinkki: Kuvaile asiasi mahdollisimman tarkasti ja varmista, että kommenttisi sisältää vähintään kolme sanaa.