Kan ikke gennemføre køb på Android TV

Når du foretager et køb via Android TV, kræver visse betalingsmetoder yderligere bekræftelse.be Du kan ikke bekræfte et køb via Android TV.

Hvis du får en fejlmeddelelse, kan du bruge en anden betalingsmetode eller gennemføre dit køb på en anden enhed, f.eks. en telefon eller en computer.

Vælg en anden betalingsmetode

Du kan prøve at bruge en anden betalingsmetode til at gennemføre dit køb via Android TV. Det er ikke alle betalingsmetoder, der skal bekræftes. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer betalingsmetoder i Google Pay.

Køb en app på en anden enhed

1. Gå til play.google.com på en telefon eller computer.
  2. Log ind i Android TV med den samme konto.
  3. Søg efter den app, du vil købe.
  4. Vælg dit Android TV på listen over enheder for at gennemføre dit køb.

Start et abonnement på en anden enhed

1. Gå til websitet, eller åbn appen til det abonnement, du vil starte, på en telefon eller en computer.
  2. Gennemfør dit køb på websitet eller i appen.
  3. Vælg Tilbage på dit Android TV for at lukke fejlmeddelelsen.
    • Åbn appen. Hvis du ikke har appen på dit Android TV, skal du downloade den
    • Log ind på din konto.