Cast videoer til Android TV

Hvis du har Android TV, kan du caste innhold fra telefoner, nettbrett eller bærbare datamaskiner til TV-en din.

Cast innhold fra enheten til TV-en din

Viktig: Du kan bare caste fra den nyeste versjonen av en Chromecast-kompatibel app eller en Chrome-nettleser på en enhet som er koblet til samme Wi-Fi-nettverk som Android TV.
  1. Koble enheten din til samme Wi-Fi-nettverk som Android TV.
  2. Åpne appen som har innholdet du vil caste.
  3. Finn og velg Cast Cast i appen.
  4. Velg navnet til TV-en din på enheten.
  5. Du er koblet til når Cast Cast endrer farge.
For å stoppe castingen velger du Cast Castog så Koble fra på enheten din.

Hvis du har problemer med casting

Sjekk at casting er aktivert på TV-en din
  1. Trykk på Startside-knappen på fjernkontrollen.
  2. Velg Innstillinger Innstillinger øverst til høyre på TV-en din.
  3. Velg Apper under «TV».
  4. Velg Google Cast-mottaker under «Systemapper».
  5. Sjekk at den er slått på.
Oppdater TV-en din
  1. Trykk på Startside-knappen på fjernkontrollen.
  2. Velg Innstillinger Innstillinger øverst til høyre på TV-en din.
  3. Under «TV» velger du Info og så Oppdatering av systemprogramvaren og så Programvareoppdatering.
  4. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, følger du installeringsveiledningen på skjermen.
Koble TV-en og enheten din til samme Wi-Fi-nettverk.
  1. Trykk på Startside-knappen på fjernkontrollen.
  2. Velg Innstillinger Innstillinger øverst til høyre på TV-en.
  3. Under «Nettverk og tilbehør» velger du Nettverk og så Avansert og så Nettverksstatus.
  4. Finn navnet til Wi-Fi-nettverket ved siden av «Nettverk (SSID)». Sjekk at det er samme nettverk som på enheten din.