Løs problemer med afspilning af video og musik eller brug af spil

Hvis du ikke kan afspille film, tv-serier, eller musik fra Google Play på dit Android TV, eller dine spil ikke virker, kan du prøve at følge vejledningen her.

Tjek din Wi-Fi-forbindelse.
  1. Rul ned på startskærmen på dit Android TV, og vælg Indstillinger Indstillinger.
  2. Vælg Wi-Fi Wi-Fi under "Enhed".
  3. Vælg et netværk, og følg vejledningen på skærmen.
  4. Åbn appen Google Play Film og TV Play Film.
  5. Prøv igen at afspille din video eller musik eller at bruge dit spil.
Sørg for, at dit system er opdateret
  1. Rul ned på startskærmen på dit Android TV, og vælg Indstillinger Indstillinger.
  2. Vælg Om og såSystemopdatering og så Tjek nu.
  3. Installer eventuelle tilgængelige opdateringer, og afspil derefter din video eller musik igen, eller prøv at bruge dit spil igen.
Genstart din enhed
  1. Rul ned på startskærmen på dit Android TV, og vælg Indstillinger Indstillinger.
  2. Vælg Om og så Genstart.
  3. Afspil videoen eller musikken igen, eller brug spillet igen, når systemet er genstartet.
Tjek, hvilken konto du bruger
  1. Rul ned til Indstillinger Indstillinger på startskærmen for Android TV.
  2. Tjek, hvilken konto der er logget ind på dit Android TV, under "Personligt".

Hvis du vil bruge en anden konto, kan du her se, hvordan du tilføjer eller ændrer en konto.

Synkroniser din konto
  1. Rul ned til Indstillinger Indstillinger på startskærmen for Android TV.
  2. Vælg din konto under "Personlig".
  3. Vælg Vælg synkroniserede apps og såSynkroniser nu.
  4. Prøv igen at afspille din video eller musik eller at bruge dit spil.
Ryd dine appdata og din cache
  1. Rul ned til Indstillinger Indstillinger på startskærmen for Android TV.
  2. Vælg Apps.
  3. Gå til "Systemapps", og vælg Google Play Musik og såRyd data og såRyd cache.
  4. Prøv igen at afspille din video eller musik eller at bruge dit spil.
Hvis der vises en fejlmeddelelse
  • Hvis du ser meddelelsen "Der opstod et problem under afspilningen af videoen (214): Prøv at afspille videoen igen eller genstarte din enhed" – Se, hvordan du retter fejl 214.
  • Hvis du der meddelelsen "Der kan ikke oprettes forbindelse til Google Play (Fejl 408)" – Se, hvordan du retter fejl 408.
Tjek, om dit spil er kompatibelt (kun spil)

Nogle spil er ikke kompatible med Android TV. Sådan tjekker du:

1. Gå til Google Play på din computer.
  2. Find det spil, du vil spille.
  3. Klik på Installer eller Installeret.
  4. Kig efter din Android TV-enhed under "Vælg en enhed". Hvis enheden er nedtonet, er spillet ikke kompatibelt.