Løs problemer med at afspille videoer eller starte spil

Hvis du ikke kan afspille indhold eller starte et spil, du har købt, i Android TV, kan du prøve at følge denne vejledning.
Tjek din Wi-Fi-forbindelse
  1. Gå til Indstillinger Indstillinger på Android TV-startskærmen.
  2. Vælg Wi-Fi Wi-Fi under "Enhed".
  3. Vælg et netværk.
  4. Følg vejledningen på skærmen.
  5. Åbn én af dine apps.
  6. Afspil dit indhold igen, eller genstart dit spil.
Sørg for, at dit system er opdateret
  1. Gå til Indstillinger Indstillinger på Android TV-startskærmen.
  2. Vælg Om og så Systemsoftwareopdatering og så Softwareopdatering.
  3. Installer eventuelle tilgængelige opdateringer.
  4. Afspil dit indhold igen, eller genstart dit spil.
Genstart din enhed
  1. Gå til Indstillinger Indstillinger på Android TV-startskærmen.
  2. Vælg Om og så Genstart.
  3. Når systemet er genstartet, kan du prøve at afspille dit indhold eller starte dit spil igen.
Tjek, hvilken konto du bruger
  1. Gå til Indstillinger Indstillinger på Android TV-startskærmen.
  2. Tjek, hvilken konto der er logget ind i dit Android TV, under "Konti".

Hvis du vil bruge en anden konto, kan du se, hvordan du tilføjer en konto eller skifter til en anden.

Synkroniser din konto
  1. Gå til Indstillinger Indstillinger på Android TV-startskærmen.
  2. Vælg din Google-konto under "Konti".
  3. Vælg Synkroniser nu øverst på skærmen.
  4. Afspil dit indhold igen, eller genstart dit spil.
Ryd dine appdata og din cache
  1. Gå til Indstillinger Indstillinger på Android TV-startskærmen.
  2. Vælg Apps.
  3. Under "Systemapps" skal du vælge appen og så Ryd data og så Ryd cache.
  4. Afspil dit indhold igen, eller genstart dit spil.
Tjek, om dit spil er kompatibelt
Nogle spil er ikke kompatible med Android TV. Sådan tjekker du, om de er:
  1. Gå til Google Play på din computer.
  2. Find det spil, du vil spille.
  3. Klik på Installer eller Installeret.
  4. Kig efter din Android TV-enhed under "Vælg en enhed". Hvis enheden er nedtonet, er spillet ikke kompatibelt.