Android TV:n tallennustilan lisääminen

Jos tarvitset lisää tallennustilaa Android TV:lle, voit poistaa sovelluksia tai pelejä. Voit myös liittää USB-muistin.

Huom. Seuraavat ohjeet eivät välttämättä päde kaikkiin Android TV:tä tukeviin televisioihin.

Tallennustilan lisääminen poistamalla sovelluksia tai pelejä

1. Siirry Android TV:n aloitusnäytölle.
  2. Vieritä alaspäin ja valitse Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Laite-kohdasta Sovellukset.
  4. Valitse Ladatut-kohdasta poistettava sovellus ja sitten Poista ja sitten OK.

Tilan lisääminen USB-muistin avulla

Saat lisätilaa sovelluksille ja muulle sisällölle liittämällä Android TV:hen USB-muistin.

Muistin määrittäminen

Muistin alustaminen

Android TV tukee vain USB-muisteja, joissa käytetään FAT-tiedostojärjestelmää. Kun olet liittänyt muistin, Android TV tarkistaa sen muodon.

Huom. Muistin alustaminen pyyhkii sen sisällön. Ennen kuin aloitat, siirrä muualle sisältö, jonka haluat säilyttää.

• Jos Android TV tunnistaa muistin muodon, muisti määritetään siirrettäväksi tallennustilaksi.
  • Jos Android TV ei tunnista muistin muotoa, se pyytää sinua alustamaan muistin sisäisenä tai siirrettävänä tallennustilana.

Kun muoto on valittu, seuraa Android TV:n ohjeita.

Tallennustilan valinta

• Sisäinen tallennustila: Voit tallentaa enemmän dataa Android TV:lle. Et voi siirtää dataa muualle.
  • Siirrettävä tallennustila: Voit siirtää muistin sisällön toiselle laitteelle. Sovelluksia tai pelejä ei voi siirtää.
Muistin irrottaminen

Varmista sisällön turvallisuus poistamalla USB-muisti, ennen kuin irrotat sen Android TV:stä.

1. Siirry Android TV:n aloitusnäytölle.
  2. Vieritä alaspäin ja valitse Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Laite-kohdasta Tallennustila ja nollaus Valikko.
  4. Valitse USB-muisti ja sitten Poista.

Kun olet poistanut USB-muistin Android TV:stä, et enää näe tai voi käyttää muistiin tallennettuja sovelluksia.

Tallennustilatyypin muuttaminen

Voit muokata muistin määritystä milloin tahansa.

Huom. Muistin alustaminen pyyhkii sen sisällön. Ennen kuin aloitat, siirrä muualle sisältö, jonka haluat säilyttää.

1. Siirry Android TV:n aloitusnäytölle.
  2. Vieritä alaspäin ja valitse Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Laite-kohdasta Tallennustila ja nollaus Valikko.
  4. Valitse USB-muisti.
  5. Valitse, miten muisti alustetaan.

Sovellusten ja muun sisällön siirtäminen USB-muistiin

Sovellusten siirtäminen muistiin
  1. Siirry Android TV:n aloitusnäytölle.
  2. Vieritä alaspäin ja valitse Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Laite-kohdasta Sovellukset.
  4. Valitse sovellus, jonka haluat siirtää.
  5. Vieritä alas ja valitse Käytetty tallennustila.
  6. Valitse USB-muisti.

Kun olet poistanut USB-muistin Android TV:stä, et enää näe tai voi käyttää muistiin tallennettuja sovelluksia.

Muun sisällön siirtäminen USB-muistiin

Jos määrität USB-muistin sisäiseksi tallennustilaksi, voit siirtää siihen sisältöä ja vapauttaa näin Android TV:n tallennustilaa.

Huom. Jos siirrät USB-muistiin sisältöä, sovellusten ja muiden kohteiden käyttö voi edellyttää aseman liittämistä Android TV:hen.

1. Siirry Android TV:n aloitusnäytölle.
  2. Vieritä alaspäin ja valitse Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Laite-kohdasta Tallennustila ja nollaus Valikko.
  4. Valitse USB-muisti.
  5. Valitse Siirrä tiedot ja sitten Siirrä nyt.