Få mere lagerplads i Android TV

Hvis du har brug for mere plads i Android TV, kan du fjerne nogle af dine apps og spil. Du kan også tilslutte et USB-drev.

Bemærk! Den fremgangsmåde, der beskrives nedenfor, fungerer muligvis ikke for alle fjernsyn med Android TV.

Få mere plads ved at fjerne apps og spil

1. Gå til startskærmen i Android TV.
  2. Rul ned, og vælg Indstillinger Indstillinger.
  3. Vælg Apps under "Enhed".
  4. Under "Downloadet" skal du vælge den app, du vil fjerne og så Afinstaller og så OK.

Få mere plads med et USB-drev

Du kan slutte et USB-drev til dit fjernsyn med Android TV for at få mere lagerplads til apps og andet indhold.

Konfigurer dit drev

Formatér dit drev

Android TV understøtter kun drev med FAT-formater. Når du har tilsluttet dit drev, tjekker Android TV formatet.

Bemærk! Når du formaterer dit drev, sletter du alt indholdet på det. Overfør det indhold, som du vil beholde, før du starter.

• Hvis Android TV kan genkende formatet: Drevet konfigureres som flytbar lagerplads.
  • Hvis Android TV ikke kan genkende formatet: Du bliver bedt om at formatere drevet som intern eller flytbar lagerplads.

Når du har valgt format, skal du følge vejledningen i Android TV.

Vælg din lagerplads

• Intern lagerplads: Du kan gemme flere data i Android TV. Du kan ikke flytte dine data andre steder hen.
  • Flytbar lagerplads: Du kan flytte indhold på drevet til en anden enhed. Apps og spil kan dog ikke flyttes.
Skub dit drev ud

Beskyt dit indhold ved at skubbe drevet ud, før du kobler det fra dit fjernsyn med Android TV.

1. Gå til startskærmen på dit Android TV.
  2. Rul ned, og vælg Indstillinger Indstillinger.
  3. Væg Lagerplads og nulstilling Lagerplads og nulstilling under "Enhed".
  4. Vælg dit USB-drev og så Skub ud.

Når du har skubbet drevet ud af dit fjernsyn med Android TV, kan du hverken se eller bruge de apps, der er gemt på det.

Skift lagertype

Du kan til enhver tid ændre konfigurationen af dit drev:

Bemærk! Når du formaterer dit drev, sletter du alt indholdet på det. Overfør det indhold, som du vil beholde, før du starter.

1. Gå til startskærmen på dit Android TV.
  2. Rul ned, og vælg Indstillinger Indstillinger.
  3. Væg Lagerplads og nulstilling Lagerplads og nulstilling under "Enhed".
  4. Vælg dit USB-drev.
  5. Vælg, hvordan du vil formatere dit drev.

Flyt apps eller andet indhold til dit USB-drev

Flyt apps til et drev
  1. Gå til startskærmen i Android TV.
  2. Rul ned, og vælg Indstillinger Indstillinger.
  3. Vælg Apps under "Enhed".
  4. Vælg den app, du vil flytte.
  5. Rul ned, og vælg Anvendt lagerplads.
  6. Vælg dit USB-drev.

Når du har skubbet drevet ud af dit fjernsyn med Android TV, kan du hverken se eller bruge de apps, der er gemt på det.

Flyt andet indhold til et drev

Hvis du har angivet dit drev som intern lagerplads, kan du frigøre mere plads i Android TV ved at flytte indhold til drevet.

Bemærk! Hvis du flytter indhold til dit USB-drev, er du muligvis nødt til at tilslutte drevet for at bruge alle dine apps og andet indhold.

1. Gå til startskærmen på dit Android TV.
  2. Rul ned, og vælg Indstillinger Indstillinger.
  3. Væg Lagerplads og nulstilling Lagerplads og nulstilling under "Enhed".
  4. Vælg dit USB-drev.
  5. Vælg Migrer data og så Flyt nu.