Android TV:n ja kaukosäätimen käyttöönotto

Kun olet ostanut Android TV:n, sinun on määritettävä se ja yhdistettävä kaukosäädin.

Ennen aloittamista

Varmista, että sinulla on

• Wi-Fi-internetyhteys
  • Google-tili.

Jos TV:ssäsi ei ole Android TV:tä sisäänrakennettuna, tarvitset nämä:

• Ulkoinen laite ja Android TV
  • TV tai näyttö, jossa on HDMI-portteja ja HDCP-tuki
  • HDMI-johto

Vaihe 1: Yhdistä Android TV

Jos TV:ssäsi on Android TV sisäänrakennettuna, kytke se virtalähteeseen, laita virta päälle ja siirry vaiheeseen 2.

Jos sinulla on erillinen Android TV ‑laite, se on yhdistettävä TV:n näyttöön:

1. Sammuta TV tai näyttö.
  2. Yhdistä Android TV ‑laite TV:hen tai näyttöön HDMI-kaapelilla.
  3. Kytke Android TV ‑laite virtalähteeseen.

Vaihe 2: Muodosta laitepari kaukosäätimen kanssa

1. Käynnistä TV tai näyttö.
  2. Voit valita oikean tulolähteen Android TV ‑laitteellesi painamalla Source tai Input. Näytöllä pitäisi näkyä TV:n kuva, kaukosäädin ja ajastin.
  3. Muodosta laitepari kaukosäätimen kanssa näytön ohjeiden mukaisesti.

Kun kaukosäädin yhdistyy TV:hen, näytölle ilmestyy valintamerkki. Jos yhteyden muodostaminen ei heti onnistu, kokeile vaihetta 3 uudelleen.

Vaihe 3: Määritä Android TV

TV:n voi ottaa käyttöön kahdella eri tavalla:

• Pika-aloitus Android-puhelimella
  • Käyttöönotto kaukosäätimellä

​Jos et ole vielä valinnut kieltä, tee se ennen rekisteröitymisen aloittamista.

Määritys pika-aloituksella

1. Kun TV:n näytöllä lukee "Otetaanko televisio nopeasti käyttöön Android-puhelimen avulla?", valitse kaukosäätimellä Jatka tai Kyllä.
  2. Avaa Google-sovellus Android-puhelimella Google Android TV:n logo.
  3. Kirjoita tai sano "set up my device".
  4. Seuraa puhelimessa näkyviä ohjeita, kunnes saat koodin. Lisää koodi televisioon.
  5. Napauta TV:si nimeä, kun se tulee näkyviin puhelimen näytöllä.
  6. Viimeistele käyttöönotto seuraamalla TV:ssä näkyviä ohjeita.​

Vinkki: TV:si kirjautuu automaattisesti Google-tilillesi ja yhdistyy samaan Wi-Fi-verkkoon kuin puhelimesi.

Määritys kaukosäätimellä

1. Kun TV:n näytöllä lukee "Otetaanko televisio nopeasti käyttöön Android-puhelimen avulla?", valitse kaukosäätimellä Ohita
  2. Muodosta Wi-Fi-yhteys.
    • Järjestelmän päivittyminen saattaa kestää hetken.
  3. Valitse Kirjaudu sisään ja sitten Käytä kaukosäädintä.
  4. Kirjaudu Google-tilillesi.
  5. Viimeistele käyttöönotto seuraamalla ohjeita näytöllä.