Se kanaler via tv-apps eller en tv-tuner

Du kan se alle dine tv-serier, sportsbegivenheder og nyheder på dit Android TV.

Konfigurer tv-kanaler

Hvis du installerer en app, der viser tv-kanaler, eller slutter en USB-tuner til dit Android TV, skal du downloade appen Tv-kanaler. Du kan bruge den til at se lige, hvad du vil.

Konfigurer appen Tv-kanaler

1. Gå til startskærmen på dit Android TV.
  2. Rul ned til rækken "Apps".
  3. Vælg appen Tv-kanaler.
  4. Vælg den kilde, du vil indlæse kanaler fra.
  5. Når du har indlæst alle de kanaler, du vil have, skal du vælge Udfør. Du kan se dem, når du åbner appen Tv-kanaler.

Tilføj eller fjern kanaler

1. Gå til startskærmen på dit Android TV.
  2. Rul ned til rækken "Apps".
  3. Vælg appen Tv-kanaler.
  4. Tryk på knappen Vælg.
  5. Under "TV-indstillinger" skal du vælge Kanalkonfiguration og så Tilpas kanallisten.
  6. Vælg, hvilke kanaler der skal vises i din tv-guide.
  7. Gå tilbage til streaming af tv-kanaler ved at trykke på knappen Tilbage.

Se dine kanaler

Du kan skifte kanal med din fjernbetjening. Du kan også vælge en kanal fra tv-guiden.

1. Gå til startskærmen på dit Android TV.
  2. Rul ned til rækken "Apps".
  3. Vælg appen Tv-kanaler.
  4. Tryk på knappen Vælg.
  5. Vælg Tv-guide.
  6. Vælg din kanal.