Se YouTube-videoer på Android TV

Du kan se lige, hvad du vil, via YouTube-appen. Du kan også skjule videoer, som du ikke vil have, at hverken din familie eller du ser.

Find de videoer, du vil se

1. Gå til startskærmen på dit Android TV.
  2. Rul ned til rækken "Apps".
  3. Vælg YouTube.
  4. Vælg en af mulighederne:
    • Gennemse: Gå op eller ned for at finde og vælge en kategori. Du kan se videoerne i hver kategori på højre side af skærmen.
    • Søg: Du kan indtale eller indtaste din søgning ved at rulle til venstre og vælge Søg Søg.
  5. Vælg den ønskede video.

Skjul upassende videoer

Du kan selv vælge, hvilket indhold der skal være tilgængeligt for dig og din familie.
Vigtigt! Denne vejledning påvirker kun dit Android TV. Du ændrer ikke indstillingerne på andre enheder, hvor du bruger din YouTube-konto.
  • Gå til startskærmen på dit Android TV.
  • Rul ned til rækken "Apps".
  • Vælg YouTube.
  • Rul til venstre, rul derefter ned, og vælg Indstillinger Indstillinger og så Begrænset tilstand og så Til eller Fra.