Bloker personer fra at bruge specifikke apps eller spil

Du kan forhindre brugere i at bruge bestemte apps eller spil i Android TV ved at oprette en begrænset profil.
Hvis du bruger en begrænset profil, kan du ikke:
  • Få adgang til eller foretage køb i appen Google Play Butik
  • Bruge tredjepartsapps, der ikke anvender Google-login

Opret en begrænset profil

1. Rul op på Android TV-startskærmen, og vælg Indstillinger Indstillinger.
    • Hvis du ikke kan se denne valgmulighed, skal du rulle ned.
  2. Rul ned til “Personligt”, og vælg Sikkerhed og begrænsninger Lås efterfulgt af Opret en begrænset profil.
  3. Angiv en pinkode. Du skal bruge den til at forlade den begrænsede profil.
  4. Vælg, hvilke apps profilen kan bruge.
  5. Når du er færdig, skal du trykke på Tilbage Tilbage på din fjernbetjening. Herfra kan du:
    • Bruge profilen
    • Ændre profilindstillingerne
    • Slette profilen

Brug, rediger eller forlad en begrænset profil

Rul op på Android TV-startskærmen, og vælg Begrænset profil Begrænset profilTip! Hvis du ikke kan se denne valgmulighed, skal du rulle ned.
  • Brug en profil: Vælg Skift til begrænset profil.
  • Rediger en profil: Vælg Tilladte apps.
  • Forlad en profil: Vælg Forlad begrænset profil.

Forlad en begrænset profil uden pinkode

Vigtigt! Hvis du glemmer pinkoden til din begrænsede profil, skal du foretage en gendannelse af fabriksdata for at forlade profilen. En gendannelse af fabriksdata sletter alle gemte oplysninger, f.eks. apps og kanaler.
  1. Vælg Indstillinger Indstillinger øverst på skærmen.
  2. Vælg Lagerplads og nulstilling efterfulgt af Gendannelse af fabriksdata efterfulgt af Slet alt.
  3. Bekræft, at du vil nulstille din enhed.
Tip! Hvis du har brug for hjælp til hardwarerelaterede problemer, skal du kontakte producenten af din enhed.

Related resources