Bloker personer fra at bruge specifikke apps eller spil

Du kan forhindre brugere i at bruge bestemte apps eller spil i Android TV ved at oprette en begrænset profil.

Hvis du bruger en begrænset profil, kan du ikke:

• Få adgang til eller foretage køb i appen Google Play Butik
  • Bruge tredjepartsapps, der ikke anvender Google-login

Konfigurer en begrænset profil

1. Rul op på Android TV-startskærmen, og vælg Indstillinger Indstillinger.
    • Hvis du ikke kan se denne valgmulighed, skal du rulle ned.
  2. Rul ned til "Personligt", vælg Sikkerhed og begrænsninger Lås og så Begrænset profil og så Indstillinger.
  3. Angiv en pinkode. Den skal du bruge til at forlade den begrænsede profil.
  4. Angiv, hvilke apps profilen kan bruge, ved at vælge Ikke tilladt eller Tilladt for hver app.
  5. Når du er færdig, skal du trykke på Tilbage Tilbage på din fjernbetjening. Herfra kan du:
    • Bruge profilen
    • Ændre profilindstillingerne
    • Slette profilen

Brug, rediger eller forlad en begrænset profil

Rul op på Android TV-startskærmen, og vælg Begrænset profil Begrænset profilBemærk! Hvis du ikke kan se denne valgmulighed, skal du rulle ned.

• Brug en profil: Vælg Skift til begrænset profil.
  • Rediger en profil: Vælg Indstillinger.
  • Luk en profil: Vælg Forlad begrænset profil.