Puhelimen käyttäminen Android TV:n kaukosäätimenä

Voit käyttää puhelimen tai tabletin Google TV ‑sovellusta Android TV:n kaukosäätimenä.

Virtuaalisen kaukosäätimen käyttöönotto

1. Avaa Android-puhelimella Google TV ‑sovellus .
  2. Valitse sovelluksen oikeasta alaosasta Kaukosäädin .
  3. Valitse yläosasta Etsitään laitteita.
  4. Valitse laitteesi.
  5. Seuraa puhelimen ja television ohjeita ja viimeistele laiteparin muodostus.
  6. Voit käyttää puhelinta kaukosäätimenä, kun laitepari on muodostettu.

Jos sinulla on ongelmia sovelluksen käyttöönotossa

Wi-Fi-yhteyden tarkistaminen

Jos haluat muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkon kautta, varmista, että laite on yhdistetty samaan verkkoon kuin Android TV.

Television yhteyden tarkistaminen ja muuttaminen:

1. Valitse kaukosäätimestä Aloitusnäyttö.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Verkko ja lisälaitteet ‑kohdasta Verkko ja sittenLisäasetukset ja sittenVerkon tila.
  4. Etsi Wi-Fi-verkon nimi, joka näkyy kohdassa Verkko (SSID). Varmista, että verkko on sama, jota laitteesi käyttää.
Puhelimen yhteyden tarkistaminen ja muuttaminen:
  1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Jos haluat etsiä verkkosi tai valita toisen verkon, valitse Verkko ja internet ja sitten Wi-Fi.
Android TV:n uudelleenkäynnistys
  1. Irrota virtajohto.
  2. Odota 10 sekuntia.
  3. Kytke virtajohto takaisin.
  4. Ota kaukosäädinsovellus uudelleen käyttöön.