Brug din telefon som fjernbetjening til Android TV

Du kan bruge Google TV-appen på din telefon eller tablet til at navigere i Android TV.

Konfigurer din virtuelle fjernbetjening

1. Åbn Google TV-appen på din Android-telefon.
  2. Tryk på Fjernbetjening nederst til højre.
  3. Tryk på Scanning efter enheder øverst.
  4. Vælg din enhed.
  5. Følg vejledningen på din telefon og dit fjernsyn for at gennemføre parringen.
  6. Når enhederne er parret, kan du bruge din telefon eller fjernbetjening.

Hvis du har problemer med at konfigurere appen

Tjek din Wi-Fi-forbindelse

Du kan oprette forbindelse via Wi-Fi ved at sørge for, at din enhed er forbundet til det samme netværk som Android TV.

Sådan tjekker eller ændrer du forbindelsen på dit fjernsyn:

1. Tryk på Hjem på fjernbetjeningen.
  2. Vælg Indstillinger Indstillinger øverst til højre.
  3. Under "Netværk og tilbehør" skal du vælge Netværk og såAvanceret og såNetværksstatus.
  4. Find navnet på Wi-Fi-netværket ved at kigge ud for "Netværk (SSDIS)". Sørg for, at det er det samme netværk som på din enhed.
Sådan tjekker eller ændrer du forbindelsen på din telefon:
  1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Hvis du vil finde dit netværk eller vælge et andet netværk, skal du trykke på Netværk og internet og så Wi-Fi.
Genstart Android TV
  1. Tag strømstikket ud.
  2. Vent ti sekunder.
  3. Sæt strømstikket i igen.
  4. Konfigurer fjernbetjeningsappen igen.