Konfigurer appen Android TV-fjernbetjening

Med appen Android TV-fjernbetjening kan du finde rundt i Android TV ved hjælp af din telefon eller tablet.

Bemærk! Du skal have en Android-enhed, der kører Android 4.3 eller nyere, for at bruge appen Android TV-fjernbetjening. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Konfigurer fjernbetjeningsappen

1. Download appen Android TV-fjernbetjening i Play Butik på din telefon.
  2. Slut din telefon og Android TV-enhed til det samme Wi-Fi-netværk.
  3. Åbn appen Android TV-fjernbetjening Android TV-fjernbetjening på din telefon.
  4. Tryk på navnet på dit Android TV.
    • Hvis det ikke vises, kan du prøve fejlfindingstrinnene nedenfor.
  5. Der vises en pinkode på din fjernsynsskærm.
  6. Angiv pinkoden på din telefon. Tryk derefter på Par.

Hvis du har problemer med at konfigurere appen

Tjek din Wi-Fi-forbindelse

Du kan oprette forbindelse via Wi-Fi ved at sørge for, at din enhed er forbundet til det samme netværk som Android TV.

Sådan tjekker eller ændrer du forbindelsen på dit fjernsyn:

1. Tryk på Hjem på fjernbetjeningen.
  2. Vælg Indstillinger Indstillinger øverst til højre.
  3. Under "Netværk og tilbehør" skal du vælge Netværk og derefterAvanceret og derefterNetværksstatus.
  4. Find navnet på Wi-Fi-netværket ved at kigge ud for "Netværk (SSDIS)". Sørg for, at det er det samme netværk som på din enhed.
Sådan tjekker eller ændrer du forbindelsen på din telefon:
  1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Hvis du vil finde dit netværk eller vælge et andet netværk, skal du trykke på Netværk og internet og derefter Wi-Fi.
Brug Bluetooth til at konfigurere appen
  1. Aktivér Bluetooth Bluetooth på din telefon.
  2. Åbn appen Android TV-fjernbetjening Android TV-fjernbetjening.
  3. Tryk på navnet på din Android TV-enhed.
  4. På nogle fjernsyn får du muligvis en Bluetooth-parringsanmodning.
    • Hvis det er tilfældet, skal du vælge Par.
    • Hvis ikke, skal du gå videre til trin 5.
  5. Du får en Bluetooth-notifikation på din telefon. Tryk på Par.
Genstart Android TV
  1. Tag strømstikket ud.
  2. Vent ti sekunder.
  3. Sæt strømstikket i igen.
  4. Konfigurer fjernbetjeningsappen igen.