Brug din telefon som fjernbetjening til Android TV

Med appen Android TV Remote Control kan du navigere rundt i Android TV via din telefon eller tablet.

Bemærk! Du skal bruge en iPhone eller iPad, der kører iOS 8.0 eller nyere, for at kunne bruge appen Fjernbetjening til Android TV.

Konfigurer fjernbetjeningsappen

Tip! Download og installer appen Android TV Remote Control på din enhed via Google Play eller App Store, hvis du ikke allerede har gjort det.

1. Sørg for, at din enhed har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som dit Android TV.
  2. Åbn appen Android TV-fjernbetjening Android TV-fjernbetjening på din enhed.
  3. Tryk på navnet på dit Android TV på din enhed.
  4. Du får vist en pinkode på din tv-skærm. Angiv pinkoden på din enhed.
  5. Tryk på Par på din enhed.

Bemærk! Du kan også konfigurere appen ved hjælp af Bluetooth.

Skift layout for fjernbetjeningen

Du kan vælge mellem to layouts til din fjernbetjening. Hvis du vil skifte layout, kan du trykke på menuen Menu og så D-pad eller Touchpad.

1. Standardlayout (D-pad)
    • Sådan går du op, ned, til højre og til venstre: Tryk på pilene.
    • Sådan vælger du: Tryk på cirklen i midten.
  2. Berøringsfølsomt layout (touchpad)
    • Sådan går du op, ned, til højre og til venstre: Stryg på enhedens skærm.
    • Sådan vælger du: Tryk et vilkårligt sted på enhedens skærm.

Løs problemer med at bruge fjernbetjeningsappen

Hvis appen ikke fungerer med dit Android TV, kan du prøve disse fejlfindingstrin.