Appen Android TV-fjernbetjening fungerer ikke

Ved hjælp af appen Android TV-fjernbetjening kan du bruge din telefon eller tablet til at finde rundt i Android TV.

Brug telefonen som fjernbetjening

Din fjernbetjeningsapp kan gøre følgende:
  • Tilbage Tilbage: Gå tilbage til den forrige skærm på dit fjernsyn.
  • Hjem Hjem: Gå til Android TV-startskærmen.
  • Afspil/sæt på pause Afspil/sæt på pause: Sæt indhold på pause, eller genoptag afspilningen.
  • Mikrofon Talesøgning: Brug stemmekommandoer.
  • Tastatur Tastatur: Brug tastaturet på din telefon til at indtaste på dit fjernsyn.

Skift fjernbetjeningens layout

Du kan vælge mellem to layouts til din fjernbetjening.
  • Standardlayout til fjernbetjeningen (D-pad):
    • Gå op, ned, til højre og til venstre: Tryk på pilene.
    • Vælg: Tryk på cirklen i midten.
  • Berøringsfølsomt layout (touchpad):
    • Flyt op, ned, til højre og til venstre: Stryg på telefonens skærm.
    • Vælg: Tryk et vilkårligt sted på telefonens skærm.

Du kan ændre layoutet ved at trykke på menuen Menu og så D-pad eller Touchpad.

Løs problemer med appen Fjernbetjening

Telefonen kan ikke sluttes til fjernsynet Stemmekommandoer fungerer ikke

Sørg for, at appen har tilladelse til at anvende din telefons mikrofon.

1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
  2. Tryk på Apps og notifikationer.
  3. Vælg appen Android TV-fjernbetjening Android TV-fjernbetjening.
    • Hvis den ikke vises med det samme, kan du trykke på Se alle apps.
  4. Tryk på Tilladelser.
  5. Slå Mikrofon til.

Du kan få idéer til, hvad du kan sige, ved at sige "Hvad kan du gøre?"

Appen kører langsomt
  1. Luk appen, og åbn den derefter igen. Prøv appen igen for at se, om den virker.
  2. Hvis du stadig oplever problemer, kan du rydde appens data. Se, hvordan du rydder appdata på din Android-enhed. Prøv derefter appen igen for at se, om den virker.
  3. Hvis dette ikke løser problemet, kan du afinstallere appen og derefter geninstallere den. Se, hvordan du afinstallerer apps på din Android-enhed.