Appen Android TV-fjernbetjening fungerer ikke

Hvis din fjernbetjeningsapp ikke fungerer, kan du følge denne vejledning. Tjek appen efter hvert trin for at se, om den begynder at fungere.

Tjek omhyggeligt dine Wi-Fi-indstillinger

1. Sørg for, at du bruger det korrekte netværk, når du forsøger at oprette forbindelse via Wi-Fi. Din app fungerer kun, hvis den er på det samme Wi-Fi-netværk som dit Android TV.
  2. Hvis du har problemer med dit Wi-Fi, kan du se, hvordan du tjekker din forbindelse.
  3. Deaktiver dit Wi-Fi-netværks AP-isolation på din router. Følg vejledningen fra routerens producent.

Opret forbindelse via Bluetooth

1. Aktivér Bluetooth på din telefon.
  2. Åbn appen Android TV-fjernbetjening Appen Fjernbetjening.
    • Du får vist denne fejlmeddelelse: "Android TV og denne enhed skal have forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk".
  3. Vent, indtil Android TV vises. Tryk på navnet.
  4. Der vises en Bluetooth-underretning på din telefon. Tryk på Par.

Genstart Android TV

1. Tag strømstikket ud.
  2. Vent ti sekunder.
  3. Sæt strømstikket i igen.

Løs problemer med en app, der ikke fungerer

Se, hvordan du løser problemer med din app ved at gå til denne vejledning.