Last ned eller slett apper og spill

Du kan skaffe deg apper og spill til Android TV med Play Butikk-appen.

Last ned apper og spill

1. Rull til «Apper» fra Android TV-startskjermen.
  2. Velg Google Play Butikk-appen Google Play.
  3. Bla gjennom eller søk etter apper og spill.
    • For å bla gjennom: Gå opp eller ned for å se ulike kategorier. Når du finner en kategori du er interessert i, kan du gå til høyre for å se appene eller spillene i den.
    • For å søke: Velg Søk Søk øverst på skjermen.
  4. Velg appen eller spillet du vil ha.
  5. Følg veiledningen på skjermen for å installere appen eller fullføre kjøpet.
Hvis du har problemer med kjøpet ditt, kan du prøve en annen betalingsmåte, for eksempel et kredittkort eller PayPal. Finn ut hvordan du legger til en betalingsmåte.

Finn apper eller spill du har lastet ned tidligere

I innstillingene for TV-en:

1. Rull til Innstillinger Innstillinger fra Android TV-startskjermen.
  2. Velg Innstillinger etterfulgt av Apper.

I Play-butikken:

1. Åpne Play-butikken Google Play på Android TV.
  2. Velg Mine apper øverst.
  3. Under «Installerte apper» velger du en app etterfulgt av Åpne.

Administrer appene dine

Slett apper eller spill

I innstillingene for TV-en din:

1. Rull til Innstillinger Innstillinger fra Android TV-startskjermen.
  2. Velg Apper under «Enhet».
  3. Velg appen du vil slette, under «Nedlastede apper».
  4. Velg Avinstaller etterfulgt av OK.

I Play-butikken:

1. Åpne Play-butikken Google Play på Android TV.
  2. Finn appen eller spillet du vil slette.
  3. Velg Avinstaller.

Tips: Hvis du ikke ønsker at en app skal vises i den øverste raden på Android TV-startskjermen, må du slå av varsler for den aktuelle appen. Gå til Innstillinger etterfulgt av Apper. Deretter velger du en app etterfulgt av Varsler etterfulgt av Av.

Oppdater appene dine

1. Åpne Play-butikken Google Play på Android TV.
  2. Velg Mine apper øverst.
  3. Under «Tilgjengelige oppdateringer» ser du apper som kan oppdateres. For å oppdatere en app, velg den eller velg Oppdater alle.

Slå på automatiske oppdateringer

• Åpne Play-butikken Google Play på Android TV.
  • Velg Mine apper øverst.
  • Velg Åpne innstillingene etterfulgt av Oppdater apper automatisk.

Related resources