Download og slet apps og spil

Du kan hente apps og spil til Android TV via appen Play Butik.

Hent apps og spil

1. Rul ned til rækken "Apps" på startskærmen for Android TV.
  2. Vælg appen Google Play Butik Play Butik.
  3. Gennemse eller søg efter apps og spil.
    • Hvis du vil gennemse: Gå op eller ned for at se forskellige kategorier. Når du finder en kategori, du er interesseret i, kan du gå til højre for at se elementer.
    • Hvis du vil søge: Hvis du vil indtale din søgning, skal du rulle til toppen af skærmen og vælge mikrofonen Mikrofon. Hvis du vil indtaste din søgning, skal du rulle til højre øverst på skærmen og vælge Input .
  4. Vælg den ønskede app eller det ønskede spil.
    • Gratis app eller spil: Vælg Installer.
    • Købeapp eller -spil: Gå til trin 5.
  5. Vælg prisen og så Fortsæt og så Sådan tilføjer du et betalingskort.
  6. På din computer eller mobilenhed skal du gå til det link, der vises på din skærm for Android TV, og vælge Betalingsmetode
  7. Tilføj dine kortoplysninger.
  8. I dit Android TV skal du vælge Ja, jeg har tilføjet et nyt kort og vælge dit kort, når det vises.
  9. Følg vejledningen på skærmen for at gennemføre købet af appen eller spillet.

Find en app eller et spil, du tidligere har downloadet

Hvis du leder efter en app, du tidligere har købt eller downloadet:

1. Rul ned til Indstillinger Indstillinger på din startskærm for Android TV.
  2. Vælg Indstillinger og så Apps.

Slet en app eller et spil

1. Rul ned på Android TV-startskærmen, og vælg Indstillinger Indstillinger.
  2. Vælg Apps under "Enhed".
  3. Vælg den app, du vil fjerne, under "Downloadede apps".
  4. Vælg Afinstaller og såOK.

Bemærk! Hvis du ikke vil have, at en app vises på den øverste række på startskærmen for Android TV, skal du slå notifikationer fra for denne app. Gå til Indstillinger og så Apps og så Vælg en app og så Notifikationer og så Fra.