Download eller slet apps og spil

Du kan hente apps og spil til Android TV via Play Butik-appen.

Hent apps og spil

1. Rul til "Apps" på startskærmen for Android TV.
  2. Vælg appen Google Play Butik Google Play.
  3. Gennemse eller søg efter apps og spil.
    • Hvis du vil gennemse: Gå op eller ned for at se forskellige kategorier. Når du finder en kategori, du er interesseret i, kan du gå til højre for at se elementer.
    • Hvis du vil søge: Vælg Søg Søg øverst på skærmen.
  4. Vælg den ønskede app eller det ønskede spil.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at installere appen eller gennemføre dit køb.
Hvis du oplever problemer med et køb, kan du forsøge med en anden betalingsmetode som f.eks. et betalingskort eller PayPal. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer en betalingsmetode.

Find en app eller et spil, du tidligere har downloadet

I indstillingerne for Android TV:

1. Rul til Indstillinger Indstillinger fra startskærmen for Android TV.
  2. Vælg Indstillinger og så Apps.

I Play Butik:

1. Åbn Play Butik Google Play i Android TV.
  2. Vælg Mine apps øverst på skærmen.
  3. Under "Installerede apps" skal du vælge en app og så Åbn.

Administrer dine apps

Slet en app eller et spil

I indstillingerne for Android TV:

1. Rul til Indstillinger Indstillinger på startskærmen for Android TV.
  2. Vælg Apps under "Enhed".
  3. Vælg den app, du vil slette, under "Downloadede apps".
  4. Vælg Afinstaller og så OK.

I Play Butik:

1. Åbn Play Butik Google Play i Android TV.
  2. Find den app eller det spil, du vil slette.
  3. Vælg Afinstaller.

Tip! Hvis du ikke vil have, at en app vises på den øverste række på startskærmen for Android TV, skal du slå notifikationer fra for den pågældende app. Gå til Indstillinger og så Apps. Vælg derefter en app og så Notifikationer og så Fra.

Opdater dine apps

1. Åbn Play Butik Google Play i Android TV.
  2. Vælg Mine apps øverst på skærmen.
  3. Under "Tilgængelige opdateringer" finder du de apps, som kan opdateres. Hvis du vil opdatere en app, skal du vælge den eller vælge Opdater alle.

Slå automatisk opdatering til

• Åbn Play Butik Google Play i Android TV.
  • Vælg Mine apps øverst på skærmen.
  • Vælg Åbn indstillinger og så Opdater apps automatisk.

Related resources