Konfigurer og bruk en håndkontroller for Android TV

Du kan koble håndkontrolleren din til Android TV for å spille spill på TV-en eller skjermen.

Sånn bruker du håndkontrolleren

• Hjemknapp Hjem: Gå tilbake til hovedskjermen.
  • Tilbakeknapp Tilbake: Gå tilbake til forrige skjerm.
  • Styrepiler: Flytt opp, ned, til venstre eller til høyre på skjermen.
  • A-knappen: Velg nåværende element.
  • Av/på-knapp Av/på: Hold inne knappen i tre sekunder for å slå av håndkontrolleren.

Merk: Hvis du ikke bruker håndkontrolleren på noen minutter, går den inn i hvilemodus.

Konfigurer håndkontrolleren

1. Trykk og hold inne av/på-knappen Av/på på forsiden av håndkontrolleren. Etter tre sekunder ser du fire lys som blinker.
    • Hvis lysene ikke blinker: Trykk og hold inne Tilbake Tilbake + Hjem Hjem i fem sekunder.
  2. Fra Android TV-startskjermen ruller du nedover og velger Innstillinger Innstillinger.
  3. Velg Legg til tilbehør Legg til tilbehør under «Fjernkontroll og tilbehør».
  4. Velg håndkontrolleren din.

Kan ikke koble sammen håndkontrolleren og Android TV

Trinn 1: Prøv å koble til håndkontrolleren igjen

1. Trykk på knappen nederst Android TV.
  2. Trykk og hold inne Tilbake Tilbake og Av/på-knappen Av/på i fem sekunder.
  3. Hvis håndkontrolleren ikke vises på skjermen, velger du den fra listen med fjernkontrollen.

Trinn 2: Start Android TV og håndkontrolleren på nytt

1. Koble fra Android TV i ti sekunder.
  2. Koble den til igjen.
  3. Fjern batteriholderen bak på håndkontrolleren i fem sekunder.
  4. Sett batteriholderen på plass igjen.
  5. Prøv å koble sammen håndkontrolleren igjen.

Trinn 3: Tilbakestill Android TV til fabrikkstandard

1. Tilbakestill Android TV til fabrikkstandard.
  2. Prøv å koble til håndkontrolleren igjen.