Een gamepad voor Android TV instellen en gebruiken

U kunt uw gamepad aansluiten op uw Android TV om games op uw tv of beeldscherm te spelen.

De gamepad gebruiken

• Startknop Home: Terug naar het hoofdscherm.
  • Knop Terug Terug: Terug naar het vorige scherm.
  • D-pad-knoppen: Omhoog, omlaag, naar links of naar rechts bewegen op het scherm.
  • A-knop: Het huidige item selecteren.
  • Aan/uit-knop Aan/uit: Houd de knop drie seconden ingedrukt om de gamepad uit te schakelen.

Opmerking: Als u de gamepad enkele minuten niet gebruikt, wordt deze in de slaapstand gezet.

De gamepad instellen

1. Houd de aan/uit-knop Aan/uit op de voorkant van de gamepad ingedrukt. Na drie seconden gaan er vier lampjes knipperen.
    • Als de lampjes niet gaan knipperen: Houd de knoppen Terug Terug en Start Home vijf seconden ingedrukt.
  2. Scroll omlaag op het Android TV-startscherm en selecteer Instellingen Instellingen.
  3. Selecteer Accessoire toevoegen Accessoire toevoegen onder 'Afstandsbediening en accessoires'.
  4. Selecteer de gamepad.

De gamepad wordt niet gekoppeld met Android TV

Stap 1: Probeer nogmaals de gamepad te koppelen

1. Druk op de knop op de onderkant van uw Android TV.
  2. Houd de knoppen Terug Terug en Aan/uit Aan/uit vijf seconden ingedrukt.
  3. Als de gamepad niet op het scherm wordt weergegeven, selecteert u deze in de lijst met uw afstandsbediening.

Stap 2: Start uw Android TV en gamepad opnieuw op

1. Koppel uw Android TV tien seconden los.
  2. Sluit deze weer aan.
  3. Verwijder de batterijhouder op de achterkant van de gamepad vijf seconden.
  4. Plaats de batterijhouder terug.
  5. Probeer opnieuw de gamepad te koppelen.

Stap 3: Zet uw Android TV terug op de fabrieksinstellingen

1. Zet uw Android TV terug op de fabrieksinstellingen.
  2. Probeer opnieuw de gamepad te koppelen.