Konfigurer og brug en spilcontroller til Android TV

Hvis du vil spille spil på dit fjernsyn eller din skærm, kan du slutte din spilcontroller til Android TV.

Sådan bruger du din spilcontroller

• Knappen Hjem Hjem: Gå tilbage til hovedskærmen.
  • Knappen Tilbage Tilbage: Gå tilbage til den sidste skærm.
  • Knapperne på D-Pad: Gå op, ned, til venstre eller højre på skærmen.
  • Knappen A: Vælg det aktuelle element.
  • Afbryderknappen Afbryderknappen: Hold knappen nede i tre sekunder for at slukke din spilcontroller.

Bemærk! Hvis du ikke bruger din spilcontroller i et par minutter, går den i dvale.

Konfigurer din spilcontroller

1. Hold afbryderknappen Afbryderknappen på forsiden af din spilcontroller nede. Efter tre sekunder begynder fire lamper at blinke.
    • Hvis lamperne ikke blinker: Hold knappen Tilbage Tilbage og Hjem Hjem nede i fem sekunder.
  2. Rul ned på startskærmen på dit Android TV, og vælg Indstillinger Indstillinger.
  3. Vælg Tilføj tilbehør Tilføj tilbehør under "Fjernbetjening og tilbehør".
  4. Vælg din spilcontroller.

Spilcontrolleren kan ikke parres med Android TV

Trin 1: Prøv at parre din spilcontroller igen

1. Tryk på knappen nederst dit Android TV.
  2. Hold Tilbage Tilbage og afbryderknappen Afbryderknappen nede i fem sekunder.
  3. Hvis din spilcontroller ikke vises på skærmen, skal du vælge den på listen med din fjernbetjening.

Trin 2: Genstart dit Android TV og din spilcontroller

1. Træk stikket ud af dit Android TV, og vent ti sekunder.
  2. Sæt stikket i igen.
  3. Tag batteriholderen bag på din spilcontroller ud i fem sekunder.
  4. Sæt batteriholderen på plads igen.
  5. Prøv at parre din spilcontroller igen.

Trin 3: Gendan fabriksindstillingerne på dit Android TV

1. Gendan fabriksindstillingerne på dit Android TV.
  2. Prøv at parre din spilcontroller igen.