Lyt til Google Play Musik

Lyt til musik

Appen Google Play Musik bruger den konto, der i øjeblikket er logget ind med på din enhed. Hvis du vil lytte til musik, der er knyttet til en anden konto, skal du skifte konto.

1. Rul ned til "Apps" på Android TV-startskærmen.
  2. Vælg appen Google Play Musik Play Musik.
  3. Naviger op eller ned for at vælge mellem følgende:
    • Lyt nu (anbefalinger)
    • Min samling
    • Direkte mix (mix baseret på dine foretrukne musikere og sange)

Synkroniser din musiksamling

1. Rul ned til Indstillinger Indstillinger på Android TV-startskærmen.
  2. Vælg din konto under "Personlig".
  3. Vælg Synkroniser og så Synkroniser nu.

Abonner på Google Play Musik

1. Rul ned til "Apps" på Android TV-startskærmen.
  2. Vælg appen Google Play Musik Play Musik.
  3. Rul ned til rækken Indstillinger.
  4. Vælg Abonner og så Kom godt i gang.
  5. Vælg din betalingsmetode. Du kan tilføje en betalingsmetode ved hjælp af din mobilenhed eller computer.
  6. Følg vejledningen på skærmen.

Bemærk! Abonnenter i kvalificerede lande kan også bruge YouTube Red uden at skulle betale ekstra. Sørg for, at du er logget ind på den samme konto på YouTube og i Google Play.