Konfigurer dit Android TV og din fjernbetjening

Når du har fået dit Android TV, skal du konfigurere det og tilknytte din fjernbetjening.

Før du går i gang

Tjek, at du har:

• Internetforbindelse via Wi-Fi
  • En Google-konto

Hvis dit fjernsyn ikke har indbygget Android TV, skal du bruge:

• En ekstern enhed med Android TV
  • Et fjernsyn eller en skærm, der har HDMI-porte og understøtter HDCP
  • Et HDMI-kabel

Trin 1: Tilslut dit Android TV

Hvis dit fjernsyn har indbygget Android TV, skal du slutte fjernsynet til en stikkontakt og tænde det. Gå derefter videre til trin 2.

Hvis du har en separat Android TV-enhed, skal du slutte den til din tv-skærm:

1. Sluk fjernsynet eller skærmen.
  2. Slut din Android TV-enhed til dit fjernsyn eller din skærm med HDMI-kablet.
  3. Slut din Android TV-enhed til en stikkontakt.

Trin 2: Par din fjernbetjening

1. Tænd fjernsynet eller skærmen.
  2. Vælg den rigtige indgangskilde til din Android TV-enhed ved at trykke på Kilde eller Input. Find et billede af et fjernsyn, en fjernbetjening og en timer.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at parre din fjernbetjening.

Når fjernbetjeningen har forbindelse til fjernsynet, vises der et flueben på skærmen. Hvis den ikke opretter forbindelse med det samme, kan du prøve trin 3 igen.

Trin 3: Konfigurer dit Android TV

Du kan konfigurere dit fjernsyn på 2 måder:

• Hurtig start med en Android-telefon
  • Konfigurer med din fjernbetjening

​Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du vælge et sprog, før du starter tilmeldingsprocessen.

Konfigurer med Hurtig start

1. Når meddelelsen "Vil du hurtigt konfigurere dit fjernsyn ved hjælp af din Android-telefon?" vises på dit fjernsyn, skal du vælge Fortsæt eller Ja via fjernbetjeningen.
  2. Åbn Google-appen Google Android TV-logo på din Android-telefon.
  3. Skriv eller sig "konfigurer min enhed".
  4. Følg vejledningen på din telefon, indtil du ser en kode. Angiv koden på dit fjernsyn.
  5. Tryk på navnet på dit fjernsyn, når det vises på din telefon.
  6. Følg vejledningen på dit fjernsyn for at afslutte konfigurationen.​

Tip! Dit fjernsyn logger automatisk ind på din Google-konto og opretter forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din telefon.

Konfigurer med din fjernbetjening

1. Når meddelelsen "Vil du hurtigt konfigurere dit fjernsyn ved hjælp af din Android-telefon?" vises på dit fjernsyn, skal du vælge Spring over via fjernbetjeningen.
  2. Opret Wi-Fi-forbindelse.
    • Det kan tage lidt tid, før dit system er opdateret.
  3. Vælg Log ind og derefter Brug din fjernbetjening.
  4. Log ind på din Google-konto.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at afslutte konfigurationen.