Konfigurer dit Android TV og din fjernbetjening

Når du har fået dit Android TV, skal du konfigurere det og tilknytte din fjernbetjening.

Før du går i gang

Tjek, at du har:

• Internetforbindelse via Wi-Fi
  • En Google-konto

Hvis dit fjernsyn ikke har indbygget Android TV, skal du bruge:

• En ekstern enhed med Android TV
  • Et fjernsyn eller en skærm, der har HDMI-porte og understøtter HDCP
  • Et HDMI-kabel

Trin 1: Tilslut dit Android TV

Hvis dit fjernsyn har indbygget Android TV, skal du slutte fjernsynet til en stikkontakt og tænde det. Gå derefter videre til trin 2.

Hvis du har en separat Android TV-enhed, skal du slutte den til din tv-skærm:

1. Sluk fjernsynet eller skærmen.
  2. Slut din Android TV-enhed til dit fjernsyn eller din skærm med HDMI-kablet.
  3. Slut din Android TV-enhed til en stikkontakt.

Trin 2: Par din fjernbetjening

1. Tænd fjernsynet eller skærmen.
  2. Vælg den rigtige indgangskilde til din Android TV-enhed ved at trykke på Kilde eller Input. Find et billede af et fjernsyn, en fjernbetjening og en timer.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at parre din fjernbetjening.

Når fjernbetjeningen har forbindelse til fjernsynet, vises et flueben på skærmen. Hvis den ikke opretter forbindelse med det samme, kan du prøve trin 3 igen.

Trin 3: Konfigurer dit Android TV

Du kan konfigurere dit fjernsyn på tre måder:

• Hurtig start ved hjælp af en Android-telefon
  • Konfigurer med din fjernbetjening
  • Konfigurer med en telefon eller computer

​Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du vælge et sprog, før du starter tilmeldingsprocessen.

Konfigurer med Hurtig start

1. Når meddelelsen "Vil du hurtigt konfigurere fjernsynet med Android-telefonen?" vises på dit fjernsyn, skal du bruge din fjernbetjening til at vælge Fortsæt eller Ja.
    • Hvis du ikke har en Android-telefon, skal du vælge en af de andre valgmuligheder nedenfor.
  2. Åbn den forudinstallerede Google-app på din Android-telefon.
  3. Skriv eller sig "konfigurer min enhed".
  4. Følg vejledningen på din telefon, indtil du ser en kode. Tjek, at den samme kode vises på dit fjernsyn.
  5. Tryk på navnet på dit fjernsyn, når det vises på din telefon.

Følg vejledningen på dit fjernsyn for at afslutte konfigurationen.​

Bemærk! Fjernsynet logger automatisk ind på din Google-konto og opretter forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din telefon.

Konfigurer med din fjernbetjening

1. Når meddelelsen "Vil du hurtigt konfigurere fjernsynet med Android-telefonen?" vises på dit fjernsyn, skal du bruge din fjernbetjening til at vælge Spring over
  2. Opret Wi-Fi-forbindelse.
    • Der kan gå lidt tid, mens systemet opdateres.
  3. Vælg Log ind og derefter Brug din fjernbetjening.
  4. Log ind på din Google-konto.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at afslutte konfigurationen.

Konfigurer med din telefon eller computer

1. Når meddelelsen "Vil du hurtigt konfigurere fjernsynet med Android-telefonen?" vises på dit fjernsyn, skal du bruge din fjernbetjening til at vælge Spring over
  2. Opret forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din telefon eller computer.
    • Der kan gå lidt tid, mens systemet opdateres.
  3. På dit fjernsyn skal du vælge Log ind og derefter Brug din telefon eller computer.
  4. Log ind på din Google-konto.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at afslutte konfigurationen.