Søgning på Android TV

Du kan starte en søgning for at finde det, du leder efter på Android TV, eller for at finde mere indhold. Du kan også få fakta og hurtige svar via Android TV.

Sådan søger du

Hvis din fjernbetjening har en mikrofon

1. Tryk på knappen Talesøgning Mikrofon på fjernbetjeningen, mens du er på startskærmen.
    • Hvis du bruger en app, når du trykker på knappen Talesøgning, søger du i den pågældende app.
  2. Hold fjernbetjeningen foran dig, og stil dit spørgsmål. Dine søgeresultater vises, så snart du er færdig med at tale.

Hvis din fjernbetjening ikke har en mikrofon

1. Rul til toppen af startskærmen, og vælg søgeikonet Søg. Et tekstvindue åbnes.

2. Naviger til højre for at åbne skærmtastaturet.
Ting, du kan søge efter

Eksemplerne nedenfor viser nogle af de ting, du kan søge efter i Android TV.

Bemærk! Du kan sige de fleste af disse eksempler på engelsk, fransk, italiensk, japansk, koreansk, portugisisk (Brasilien), russisk, spansk og tysk, men nogle eksempler er ikke tilgængelige på alle sprog.

Underholdning

Hvis du vil finde en film, tv-serie, kunstner eller sang, skal du bare sige navnet:

• "Batman" eller "Robin Hood".
  • "Ghostbusters" eller "Game of Thrones".
  • "Billie Jean".
  • "Matt Damon" eller "Madonna".

Du kan også:

• Søge efter indhold med en bestemt skuespiller. Sig: "Vis mig film med Meryl Streep".
  • Søge efter en bestemt genre. Sig: "Romantiske komedier".
  • Finde ud af, hvornår film går i biografen. Sig: "Vis mig, hvilke film der går nærheden", eller "vis mig, hvilke film der går i Helsingør".

Fakta og hurtige svar

• Find klokkeslæt: "Hvad er klokken i London?"
  • Vejret: "Hvordan er vejret i København?"
  • Svar på spørgsmål: "Hvor mange mennesker bor der i Rumænien?", eller "hvor højt er Mount Kilimanjaro?", eller "hvor blev Albert Einstein født?".
  • Løs en matematikopgave: "Hvad er 34 gange 94?".
  • Få sportsresultater og tidsplaner: "Hvad var stillingen i kampen mellem Lyngby og Brønshøj?".
  • Søg efter billeder: "Vis mig billeder af Golden Gate Bridge".

Hvilke apps vises i søgeresultaterne?

Du kan også se søgeresultater fra apps, som du har installeret på Android TV. Disse resultater vises i en separat række. Nogle søgeresultater vil være tilgængelige i flere forskellige apps. Når du vælger indholdet, kan du også vælge den app, du vil bruge.

Blokering af upassende eller eksplicitte billeder med Beskyttet søgning

Beskyttet søgning kan hjælpe dig med at blokere for upassende eller eksplicitte billeder i dine Google-søgeresultater. Filtret for Beskyttet søgning er ikke 100 % korrekt, men det hjælper dig med at undgå det meste voksenindhold. Få flere oplysninger om, hvordan Beskyttet søgning fungerer.

Slå Beskyttet søgning til eller fra

Bemærk! Dette aktiverer kun Beskyttet søgning på Android TV.

1. Rul ned til Indstillinger Indstillinger på startskærmen for Android TV.
  2. Vælg Indstillinger Indstillinger.
  3. Vælg Søgning Søg under "Præferencer".
  4. Vælg Filter for Beskyttet søgning Filter for Beskyttet søgning
  5. Vælg Til eller Fra.
Rediger, hvilke apps der vises i søgeresultaterne

Du kan vælge, hvilke apps du vil se indhold fra, når du søger. Hvis en app ikke er søgbar, kan du ikke se indhold fra den pågældende app i dine søgeresultater.

Slå søgbare apps til eller fra

1. Vælg Indstillinger Indstillinger på din Android TV-enhed.
  2. Vælg Google og så Søgbare apps.
  3. Slå en app til eller fra.