Sovellusten ja pelien lataaminen tai poistaminen

Voit ladata sovelluksia ja pelejä Android TV:hen Play Kauppa ‑sovelluksen kautta.

Sovellusten ja pelien lataaminen

1. Vieritä Android TV:n aloitusnäyttöä alaspäin Sovellukset-kohtaan asti.
  2. Valitse Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  3. Selaa tai hae sovelluksia ja pelejä.
    • Selaaminen: Näet erilaisia luokkia siirtymällä ylös- tai alaspäin. Kun löydät sinua kiinnostavan luokan, katsele sen sisältöä siirtymällä oikealle.
    • Hakeminen: Valitse näytön yläreunasta Haku Haku.
  4. Valitse haluamasi sovellus tai peli.
  5. Asenna sovellus tai viimeistele ostos seuraamalla ohjeita näytöllä.
Jos sinulla on ongelmia ostoksen kanssa, kokeile eri maksutapaa, kuten credit-korttia tai PayPalia. Maksutavan lisäämisen ohjeet

Aiemmin ladatun sovelluksen tai pelin löytäminen

TV:n asetuksissa:

1. Vieritä Android TV:n aloitusnäyttöä alaspäin Asetukset-kohtaan Asetukset asti.
  2. Valitse Asetukset ja sitten Sovellukset.

Play Kaupassa:

1. Avaa Play Kauppa Google Play Android TV:llä.
  2. Valitse yläreunasta Omat sovellukset.
  3. Valitse Asennetut sovellukset ‑kohdasta sovellus ja sitten Avaa.

Sovellusvalinnat

Sovelluksen tai pelin poistaminen

TV:n asetuksissa:

1. Vieritä Android TV:n aloitusnäytöllä Asetukset-kohtaan Asetukset.
  2. Valitse Laite-kohdasta Sovellukset.
  3. Valitse poistettava sovellus Ladatut sovellukset ‑kohdasta.
  4. Valitse Poista ja sitten OK.

Play Kaupassa:

1. Avaa Play Kauppa Google Play Android TV:llä.
  2. Etsi poistettava sovellus tai peli.
  3. Valitse Poista.

Vinkki: Jos et halua sovelluksen näkyvän Android TV:n aloitusnäytön yläreunassa, poista kyseisen sovelluksen ilmoitukset käytöstä. Valitse Asetukset ja sitten Sovellukset. Valitse sitten sovellus ja sitten Ilmoitukset ja sitten Pois käytöstä.

Sovellusten päivittäminen

1. Avaa Play Kauppa Google Play Android TV:llä.
  2. Valitse yläreunasta Omat sovellukset.
  3. Päivityksiä saatavilla ‑kohdassa näet sovellukset, jotka voidaan päivittää. Jos haluat päivittää sovelluksen, valitse se tai valitse Päivitä kaikki.

Automaattisten päivitysten käyttöönotto

• Avaa Play Kauppa Google Play Android TV:llä.
  • Valitse yläreunasta Omat sovellukset.
  • Valitse Avaa asetukset ja sitten Päivitä sovellukset automaattisesti.

Related resources