Android TV:n aloitusnäytön personointi

Android TV:n aloitusnäytöllä voit selata katsottavia ohjelmia ja elokuvia. Löydät aloittamasi ohjelmat, ehdotetut videot ja henkilökohtaiset suositukset. Voit muuttaa joitain näistä vaihtoehdoista.

Tärkeää: Kaikissa Android TV:issä ei ole näitä asetuksia.

Aloitusnäytön asetusten muuttaminen

Kanavarivien lisääminen, poistaminen ja järjestely

Rivien lisääminen ja poistaminen

1. Siirry Android TV:n aloitusnäytölle. Valitse näytön yläreunasta Asetukset.
  2. Valitse Laitteen asetukset ja sitten Aloitusnäyttö.
  3. Valitse Muokkaa kanavia.
  4. Valitse kanava, jonka haluat ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä.

Rivien järjestely

1. Vieritä alaspäin Koti-välilehdellä siirrettävän rivin kohdalle.
  2. Vieritä kahdesti vasemmalle kaukosäätimen suuntanäppäimillä.
  3. Valitse Järjestä uudelleen järjestä uudelleen.
  4. Siirrä rivi haluamaasi kohtaan ja paina sitten suuntanäppäimistön keskipainiketta.
Ohjelma- ja elokuvaehdotusten asetukset

Tärkeää: Koti-välilehdeltä löydät ehdotuksia katsottavista elokuvista ja ohjelmista. Ehdotukset perustuvat trendaavaan sisältöön tai ovat mediakumppaneiden sponsoroimia, eikä niitä voi laittaa pois päältä.

Parempia ehdotuksia

1. Siirry puhelimella tai tietokoneella osoitteeseen google.com.
  2. Varmista yläreunasta, että olet kirjautunut samalle tilille, jolla käytät Android TV:tä.
  3. Hae jotain katsottavaa
  4. Valitse hakutulosten yläreunasta Palvelut.
  5. Valitse tilauksesi luettelosta. Saat ehdotuksia näiltä palveluilta Google Playn henkilökunnan valinnoissa ja muissa Googlen tuotteissa. Lue lisää TV- ja elokuvasuosituksista.
  6. Klikkaa Tallenna.

Audio- tai videoesikatselun käytöstä poistaminen

1. Siirry Android TV:n aloitusnäytölle. Valitse näytön yläreunasta Asetukset.
  2. Valitse Laitteen asetukset ja sitten Aloitusnäyttö.
  3. Poista käytöstä Ota video käyttöön esikatseluissa tai Ota audio käyttöön esikatseluissa.

Lue lisää sponsoroiduista ehdotuksista

1. Siirry sen mainoksen kohdalle, josta haluat lukea lisää.
  2. Paina pitkään kaukosäätimen Select-painiketta.
  3. Valitse Miksi tämä mainos?

Vinkki: Lue lisää mainoksista Android TV:ssä.

Henkilökohtaisten suositusten asetukset
Tärkeää: Löydä-kohdassa on personoituja suosituksia, jotka perustuvat käyttämiisi palveluihin, katselutoimintaasi, katselulistaasi ja muihin tietoihisi. Lue lisää elokuva- ja TV-suosituksista.

Henkilökohtaisten suositusten käyttöönotto

1. Siirry Löydä-kohtaan.
  2. Valitse Aloita.
  3. Kirjaudu Google-tilillesi. Ehdotukset perustuvat tämän tilin toimintaan.
  4. Kun näet "Laita verkko- ja sovellustoiminta päälle", valitse Laita päälle. Lue lisää verkko- ja sovellustoiminnasta.
  5. Valitse palvelut, joilla katsot elokuvia ja ohjelmia ja sitten Vahvista.
    • Jotkin palvelut on valittu oletuksena, mukaan lukien tiliisi linkitetyt palvelut.

Henkilökohtaisten suositusten laittaminen pois päältä

1. Siirry Android TV:n aloitusnäytölle. Valitse näytön yläreunasta Asetukset.
  2. Valitse Laitteen asetukset ja sitten Aloitusnäyttö.
  3. Valitse Löydä-kohdasta Kirjaudu ulos ja sitten Kyllä, kirjaudu ulos.
Katselulistan ylläpitäminen

Voit lisätä katselulistalle ohjelmia tai elokuvia, joita haluat katsella myöhemmin. Ne näkyvät rivinä Löydä-välilehdellä.

1. Selaa katselulistalle lisättävää sisältöä Löydä-välilehdellä.
  2. Avaa sisällön tietosivu.
  3. Valitse Katselulista .
Vinkki: Löydät katselulistalle lisäämäsi sisällön kaikilla laitteilla, kun kirjaudut sisään.
Sovellusten lisääminen ja löytäminen
Sovellukset-välilehdeltä löydät kaikki asentamasi sovellukset. Siirry haluamaasi sovellukseen kaukosäätimen suuntanäppäimillä ja valitse se. Lue lisää sovellusten lataamisesta ja hallinnoinnista.
Mitä aloitusnäytöllä näkyy

Yläreunassa on useita välilehtiä, joihin voit siirtyä:

• Haku: Puhu tai kirjoita haku. Lue lisää Google Assistantista Android TV:llä.
  • Koti: Löydät nopeasti ehdotettua sisältöä, lataamasi sovellukset sekä elokuvat ja ohjelmat, joita et ole katsonut loppuun.
  • Löydä: Saat henkilökohtaisia suosituksia katseluhistorian, kiinnostuksen kohteiden ja uusien trendien perusteella.
  • Sovellukset: Löydä kaikki lataamasi ja suositellut sovellukset. Lue lisää sovellusten lataamisesta.
  • Asetukset: Muuta tilisi tai laitteesi asetuksia.