Films huren of kopen met Android TV

Als je een film koopt of huurt via een Android TV-apparaat, wordt deze toegevoegd aan je bibliotheek. Je kunt films en series in je bibliotheek op veel apparaten bekijken. Je kunt geschikte titels ook met maximaal 5 gezinsleden delen via je gezinsbibliotheek.

Belangrijk: Deze functie is niet in alle landen, regio's of talen beschikbaar.

Een film huren of kopen

1. Ga op het startscherm van de Android TV naar het tabblad Winkel.
  2. Zoek de titel die je wilt huren of kopen.
  3. Selecteer de titel van de film om de detailpagina te openen.
  4. Kies of je wilt huren of kopen.

Tips:

• De content die je huurt of koopt met Android TV, wordt toegevoegd aan je bibliotheek in het account dat je hebt gebruikt om de aankoop te doen. Meer informatie over waar je je content kunt bekijken
  • Als je een serie of film wilt kopen nadat je deze hebt gehuurd, moet je wachten tot de huurperiode verloopt. Je kunt de huurkosten niet op de aankoop toepassen.

Je gekochte content bekijken

Belangrijk: In je bibliotheek vind je de content die je hebt gekocht via:

• YouTube
  • Android TV
  • Google TV
  1. Ga op het startscherm van de Android TV naar het tabblad Winkel.
  2. Je vindt je gekochte content in de eerste rij met de titel Je bibliotheek.
    • Als je meer dan 10 titels in je bibliotheek hebt: Klik op de kaart Alles bekijken om naar de pagina Je bibliotheek te gaan.
    • Tip: De pagina Je bibliotheek heeft afzonderlijke gedeelten voor je gehuurde content, films en series.