Lej eller køb film via Android TV

Når du køber eller lejer en film via en Android TV-enhed, føjes den til din samling. Du kan se film og tv-serier fra din samling på flere forskellige enheder. Du kan også dele kvalificerede titler med op til 5 familiemedlemmer via Familiesamling.

Vigtigt! Denne funktion er ikke tilgængelig i alle lande eller regioner eller på alle sprog.

Lej eller køb en film

1. Gå til fanen Butik på Android TV-startskærmen.
  2. Find den titel, du vil leje eller købe.
  3. Vælg filmtitlen for at åbne infosiden.
  4. Vælg "lej" eller "køb".

Tips!

• Det indhold, du lejer eller køber i Android TV, føjes til din samling på den konto, du brugte til at foretage købet. Se, hvor du kan afspille dit indhold.
  • Hvis du vil købe en film, efter du har lejet den, skal du vente, indtil lejeperioden udløber. Lejeomkostningerne kan ikke fratrækkes ved køb.

Afspil indhold, du har købt

Vigtigt! I din samling kan du finde indhold, du har købt fra:

• YouTube
  • Android TV
  • Google TV
  1. Gå til fanen Butik på Android TV-startskærmen.
  2. Find det indhold, du har købt, i den første række med navnet "Din samling".
    • Hvis du har mere end 10 titler i din samling: Klik på kortet Se alle for at gå til siden "Din samling".
    • Tip! Siden "Din samling" har separate sektioner: "Lejefilm", "Film" og "Serier".