Se film og tv i Google Play

Find film og tv-serier

1. Rul ned til rækken Apps på Android TV-startskærmen.
  2. Vælg appen Google Play Film og TV Play Film.
  3. Gennemse, eller søg efter titler.
    • Gennemse: Rul op eller ned for at se forskellige kategorier. Hvis du er interesseret i en kategori, kan du rulle til højre for at se titler.
    • Søg: Vælg Søg Søgning øverst på skærmen. Hvis du vil indtale din søgning, skal du vælge Mikrofon Click or touch microphone to record sound on tours. Hvis du vil indtaste din søgning, skal du rulle til højre og vælge Indtastning Input.
  4. Vælg en film eller tv-serie.
Hvis du oplever problemer med et køb, kan du prøve disse fejlfindingstrin.

Afspil film og tv-serier

Appen Google Play Film og TV bruger den konto, der i øjeblikket er logget ind på din enhed. Hvis du vil se film eller tv med en anden konto, skal du skifte konto.
  1. Rul ned til rækken Apps på Android TV-startskærmen.
  2. Vælg appen Google Play Film og TV Play Film.
  3. Rul ned, og vælg Min samling og derefter Film eller Tv-serier.
Du kan styre, hvad du ser, med fjernbetjeningen til dit fjernsyn.