Se film og tv i Google Play

Find film og tv-serier

1. Rul ned til rækken Apps på Android TV-startskærmen.
  2. Vælg appen Google Play Film og TV Play Film.
  3. Gennemse, eller søg efter titler.
    • Gennemse: Rul op eller ned for at se forskellige kategorier. Hvis du er interesseret i en kategori, kan du rulle til højre for at se titler.
    • Hvis du vil søge: Hvis du vil indtale din søgning, skal du rulle til toppen af skærmen og vælge mikrofonen Mikrofon. Hvis du vil indtaste din søgning, skal du rulle til højre øverst på skærmen og vælge Input Input.
  4. Vælg en film eller tv-serie.

Afspil film og tv-serier

Appen Google Play Film og Tv bruger den konto, der i øjeblikket er logget ind med på din enhed. Hvis du vil se film eller tv med en anden konto, skal du skifte konto.

1. Rul ned til rækken Apps på Android TV-startskærmen.
  2. Vælg appen Google Play Film og TV Play Film.
  3. Rul ned, og vælg Min samling og så Film eller Tv-serier.

Du kan styre, hvad du ser, med eller fjernbetjeningen til dit fjernsyn.