Se direktesendt TV på Android TV

Du kan se direktesendt TV fra ulike leverandører på Android TV-enheten din. For å se direktesendt TV fra en bestemt leverandør må du kanskje laste ned appen deres.

Hvis du er i USA, inkluderer Direkte-delen på startskjermen direktekanaler fra Google TV. Du kan få flere direktesendte TV-kanaler hvis du legger til leverandører og fullfører de nødvendige trinnene.

Se direktesendt TV fra Google TV

Android TV leveres med direktesendte TV-kanaler kostnadsfritt og uten at du trenger å installere apper, registrere deg eller abonnere. Du kan bla gjennom disse kanalene i Direkte-fanen, anbefalingene dine eller Android TV-kanalspilleren.

Endre annonseinnstillingene.

Annonser som vises på Google TV-kanaler, kan være personlig tilpasset basert på annonserings-ID-en til enheten eller Google-kontoinformasjonen din. Finn ut hvordan du endrer innstillingene for enheten og Google-annonser.

Se direktesendt TV fra andre leverandører

Direktesendte TV-kanaler fra apper som Haystack News, Plex, Pluto TV og Tubi er tilgjengelige kostnadsfritt. Du kan bla gjennom direktesendte TV-kanaler fra andre leverandører i Direkte-fanen, anbefalingene dine og søkeresultater.

For å se på kanaler fra andre leverandører må du installere appene deres.

Velg favorittkanaler

Slik legger du til favorittkanaler:

1. Gå til «Direkte»-fanen på Android TV.
  2. I kanaloversikten finner du frem til en kanal du vil merke som favoritt.
  3. Velg kanalnavnet.
    • En stjerne viser at den valgte kanalen er lagt til som favoritt.

Tips: For å gjennomgå favorittkanalene dine, gå til «Favoritter» øverst i kanaloversikten.

Slik fjerner du favorittkanaler:

1. Gå til «Favoritter» øverst i kanaloversikten på Android TV.
  2. Velg kanalnavnet du vil fjerne.
    • Stjernen forsvinner, og kanalen fjernes fra favorittlisten.

Administrer de nylige kanalene dine

Du finner kanaler du nylig har sett på, i «Nylige»-delen av kanaloversikten. For å finne kategorien, slå på Nett- og appaktivitet. Finn ut hvordan du slår på Nett- og appaktivitet.

Tips: For å fjerne en kanal fra nylige, gå til kanalnavnet, trykk og hold på Velg-knappen på TV-fjernkontrollen til en meny vises, og trykk deretter på Fjern.