Live-TV:n katselu Android TV:stä

Voit katsoa eri palveluntarjoajien live-TV:tä Android TV ‐laitteelta. Jos haluat katsoa tietyn palveluntarjoajan live-TV:tä, sinun on ehkä ladattava palveluntarjoajan sovellus.

Jos olet Yhdysvalloissa, aloitusnäytön Live-osio sisältää Google TV:n livekanavat. Voit saada lisää live-TV-kanavia, jos lisäät palveluntarjoajia ja suoritat tarvittavat vaiheet.

Live-TV:n katselu Google TV:stä

Android TV:ssä on maksuttomia live-TV-kanavia, jotka eivät edellytä sovelluksen asentamista, rekisteröitymistä tai tilausta. Voit selata näitä kanavia Live-välilehdellä, suosituksissa tai Android TV ‐kanavasoittimessa.

Mainosasetusten muuttaminen

Google TV ‐kanavilla näkyvät mainokset voidaan personoida laitteesi mainostunnuksen tai Google-tilisi tietojen perusteella. Lue lisää laitteen asetusten ja Google-mainosasetusten muuttamisesta.

Muiden palveluntarjoajien live-TV:n katsominen

Esimerkiksi Haystack Newsin, Plexin, Pluto TV:n ja Tubin live-TV-kanavat ovat saatavilla maksutta. Voit selata muiden palveluntarjoajien live-TV-kanavia Live-välilehdellä, suosituksissa ja hakutuloksissa.

Jos haluat katsoa muiden palveluntarjoajien kanavia, sinun on asennettava niiden sovellukset.

Suosikkikanavien valitseminen

Näin lisäät suosikkikanavan:

1. Siirry Android TV:n Live-välilehdelle.
  2. Etsi kanavaoppaasta kanava, jonka haluat valita suosikiksi.
  3. Valitse kanavan nimi.
    • Näet tähden, joka vahvistaa, että valittu kanava on nyt suosikeissasi.

Vinkki: Voit tarkistaa suosikkikanavasi kanavaoppaan yläosasta Suosikit-kohdasta.

Voit poistaa suosikkikanavan seuraavasti:

1. Siirry Android TV:ssä kanavaoppaan yläosassa olevaan Suosikit-kohtaan.
  2. Valitse poistettavan kanavan nimi.
    • Tällöin tähti häviää ja kanava poistetaan suosikeistasi.

Viimeaikaisten kanavien hallinnointi

Näet äskettäin katsotut kanavat kanavaoppaan Uusimmat-osiosta. Löydät kategorian laittamalla verkko- ja sovellustoiminnan päälle. Katso, miten voit laittaa verkko- ja sovellustoiminnan päälle.

Vinkki: Jos haluat poistaa kanavan viimeaikaisista kanavista, siirry kanavan nimen kohdalle ja paina television kaukosäätimen Valitse-painiketta pitkään, kunnes valikko tulee näkyviin. Paina sitten Poista.