Hoe Android TV-services je gegevens gebruiken

Sommige Android TV-services gebruiken je gegevens om Android TV uit te voeren.

Hoe Android TV Launcher je gegevens verwerkt

De Android TV Launcher start alle activiteiten op Android TV-apparaten met Android 7 en lager.

Google verzamelt bepaalde informatie om de Android TV Launcher-service te leveren. Voor een deel van deze functionaliteit wordt gebruikgemaakt van Google Play-services. De Android TV Launcher verzamelt bijvoorbeeld:

• de geschatte locatie, apparaat- of andere ID's, app-interacties en andere acties voor de app-functionaliteit, analyses, reclame of marketing en personalisatie,
  • crashlogboeken en diagnostische gegevens voor analysedoeleinden.

Gegevens worden tijdens de overdracht versleuteld.

Ga naar het Helpcentrum voor privacy voor meer informatie over gegevenstoegang.

Hoe Android TV Home je gegevens verwerkt

Android TV Home start alle activiteiten op Android TV-apparaten met Android 8 en hoger.

Google verzamelt bepaalde informatie om de Android TV Home-service te leveren. Voor een deel van deze functionaliteit wordt gebruikgemaakt van Google Play-services. De Android TV Home-service verzamelt bijvoorbeeld:

• de geschatte locatie, gebruikers-ID's, apparaat- of andere ID's, app-interacties en andere acties voor de app-functionaliteit, analyses, reclame of marketing en personalisatie,
  • crashlogboeken en diagnostische gegevens voor analysedoeleinden,
  • gebruikersfeedbackgegevens voor analysedoeleinden.

Gegevens worden tijdens de overdracht versleuteld.

Je kunt verwijdering van verzamelde gegevens aanvragen via Mijn account. Ga naar het Helpcentrum voor privacy voor meer informatie over gegevenstoegang.

Hoe Android TV Core Services je gegevens verwerkt

Android TV Core Services biedt belangrijke systeemfuncties op Android TV-apparaten, zoals meldingen.

Google verzamelt bepaalde informatie om Android TV Core Services te leveren. Voor een deel van deze functionaliteit wordt gebruikgemaakt van Google Play-services. Android TV Core Services verzamelt bijvoorbeeld:

• de geschatte locatie, apparaat- of andere ID's, app-interacties en andere acties voor de app-functionaliteit, analyses, reclame of marketing en personalisatie,
  • crashlogboeken en diagnostische gegevens voor analysedoeleinden,
  • gebruikersfeedbackgegevens voor analysedoeleinden.

Gegevens worden tijdens de overdracht versleuteld.

Ga naar het Helpcentrum voor privacy voor meer informatie over gegevenstoegang.

Hoe Android TV Remote Service je gegevens verwerkt

Android TV Remote Service verwerkt audio-interacties als je een fysieke afstandsbediening gebruikt. Hiermee kun je je Android-telefoon of -tablet gebruiken als afstandsbediening voor je Android TV.

Google verzamelt bepaalde informatie om Android TV Remote Service te leveren. Voor een deel van deze functionaliteit wordt gebruikgemaakt van Google Play-services. Android TV Remote Service verzamelt bijvoorbeeld:

• app-interacties, andere acties, crashlogboeken, diagnostische gegevens en apparaat-ID's voor de app-functionaliteit en analyses.

Gegevens worden tijdens de overdracht versleuteld.

Meer informatie over hoe je je gegevens opent en verwijdert