Miten Android TV ‐palvelut käyttävät dataasi

Jotkin Android TV ‐palvelut käyttävät dataasi Android TV:n toimintaan.

Miten Android TV:n käynnistysohjelma käsittelee dataasi

Android TV:n käynnistysohjelma käynnistää kaiken toiminnan Android TV ‐laitteissa, joissa on Android 7 tai vanhempi.

Google kerää tiettyjä tietoja Android TV:n käynnistysohjelmaa varten. Osa näistä toiminnoista käyttää Google Play Palveluita. Android TV:n käynnistysohjelma voi kerätä esimerkiksi seuraavia tietoja:

• Likimääräinen sijainti, laite- tai muita tunnuksia, sovellustapahtumia ja muita tapahtumia kerätään sovelluksen toimintoja, analytiikkaa, mainontaa tai markkinointia ja personointia varten.
  • Kaatumislokeja ja diagnostiikkaa kerätään analytiikkaa varten.

Data salataan siirron ajaksi.

Lue lisää datan käytöstä tietosuojan ohjekeskuksesta.

Miten Android TV Home käsittelee dataasi

Android TV Home käynnistää kaiken toiminnan Android TV ‐laitteissa, joissa on Android 8 tai uudempi.

Google kerää tiettyjä tietoja Android TV Homea varten. Osa näistä toiminnoista käyttää Google Play Palveluita. Android TV Home ‐palvelu voi esimerkiksi kerätä seuraavia tietoja:

• Likimääräinen sijainti, käyttäjätunnuksia, laite- tai muita tunnuksia, sovellustapahtumia ja muita tapahtumia kerätään sovelluksen toimintoja, analytiikkaa, mainontaa tai markkinointia ja personointia varten.
  • Kaatumislokeja ja diagnostiikkaa kerätään analytiikkaa varten.
  • Käyttäjien palautedataa käytetään analytiikkaa varten.

Data salataan siirron ajaksi.

Voit pyytää kerättyjen tietojen poistamista Omalta tililtä. Lue lisää datan käytöstä tietosuojan ohjekeskuksesta.

Miten Android TV:n ydinpalvelut käsittelevät dataasi?

Android TV:n ydinpalvelut sisältävät Android TV ‐laitteille tärkeitä järjestelmätoimintoja, kuten ilmoituksia.

Google kerää tiettyjä tietoja Android TV:n ydinpalveluja varten. Osa näistä toiminnoista käyttää Google Play Palveluita. Android TV:n ydinpalvelut voivat kerätä esimerkiksi seuraavia tietoja:

• Likimääräinen sijainti, laite- tai muita tunnuksia, sovellustapahtumia ja muita tapahtumia kerätään sovelluksen toimintoja, analytiikkaa, mainontaa tai markkinointia ja personointia varten.
  • Kaatumislokeja ja diagnostiikkaa kerätään analytiikkaa varten.
  • Käyttäjien palautedataa käytetään analytiikkaa varten.

Data salataan siirron ajaksi.

Lue lisää datan käytöstä tietosuojan ohjekeskuksesta.

Miten Android TV ‐kaukosäädinpalvelu käsittelee dataasi?

Android TV ‐kaukosäädinpalvelu käyttää äänitoimintoja fyysisen kaukosäätimen kautta ja mahdollistaa Android-puhelimen tai ‐tabletin käyttämisen Android TV:n kaukosäätimenä.

Google kerää tiettyjä tietoja Android TV ‐kaukosäädinpalvelua varten. Osa näistä toiminnoista käyttää Google Play Palveluita. Android TV ‐kaukosäädinpalvelu voi esimerkiksi kerätä

• sovellustapahtumia, muita toimintoja, kaatumislokeja, diagnostiikkaa ja laitetunnuksia sovelluksen toimintoja ja analytiikkaa varten.

Data salataan siirron ajaksi.

Katso, miten voit käyttää ja poistaa dataasi.