Få indblik i, hvordan Android TV-tjenester anvender dine data

Nogle Android TV-tjenester anvender dine data som en hjælp til at få Android TV til at køre.

Sådan håndterer Android TV Launcher dine data

Android TV Launcher starter alle aktiviteter på Android TV-enheder med Android 7 eller ældre versioner.

Google indsamler visse oplysninger for at levere Android TV Launcher-tjenesten. Nogle af disse funktioner anvender Google Play-tjenester. Android TV Launcher kan f.eks. indsamle følgende:

• Omtrentlig lokation, enheds-id'er eller andre former for id, appinteraktioner og andre handlinger. Disse indsamles med henblik på appfunktionalitet, analyse, annoncering eller marketing samt personlig tilpasning.
  • Nedbrudslogs og diagnostik. Disse indsamles med henblik på analyse.

Data krypteres under overførsel.

Gå til Hjælp til privatlivsbeskyttelse for at få flere oplysninger om dataadgang.

Sådan håndterer Android TV Home dine data

Android TV Home starter alle aktiviteter på Android TV-enheder med Android 8 eller nyere versioner.

Google indsamler visse oplysninger for at levere Android TV-Home-tjenester. Nogle af disse funktioner anvender Google Play-tjenester. Android TV Home-tjenesten kan f.eks. indsamle følgende:

• Omtrentlig lokation, bruger-id'er, enheds-id'er eller andre former for id, appinteraktioner og andre handlinger. Disse indsamles med henblik på appfunktionalitet, analyse, annoncering eller marketing samt personlig tilpasning.
  • Nedbrudslogs og diagnostik. Disse indsamles med henblik på analyse.
  • Data fra brugerfeedback bruges til analyse.

Data krypteres under overførsel.

Du kan anmode om sletning af indsamlede data fra Min konto. Gå til Hjælp til privatlivsbeskyttelse for at få flere oplysninger om dataadgang.

Sådan håndterer Kernetjenester for Android TV dine data

Kernetjenester for Android TV leverer vigtige systemfunktioner som f.eks. notifikationer på Android TV-enheder.

Google indsamler visse oplysninger for at levere Kernetjenester for Android TV. Nogle af disse funktioner anvender Google Play-tjenester. Kernetjenester for Android TV kan f.eks. indsamle følgende:

• Omtrentlig lokation, enheds-id'er eller andre former for id, appinteraktioner og andre handlinger. Disse indsamles med henblik på appfunktionalitet, analyse, annoncering eller marketing samt personlig tilpasning.
  • Nedbrudslogs og diagnostik. Disse indsamles med henblik på analyse.
  • Data fra brugerfeedback bruges til analyse.

Data krypteres under overførsel.

Gå til Hjælp til privatlivsbeskyttelse for at få flere oplysninger om dataadgang.

Sådan håndterer Tjenesten Android TV-fjernbetjening dine data

Tjenesten Android TV-fjernbetjening håndterer lydinteraktioner, når du bruger en fysisk fjernbetjening, og giver dig mulighed for at bruge din Android-telefon eller -tablet som fjernbetjening til Android TV.

Google indsamler visse oplysninger for at levere Tjenesten Android TV-fjernbetjening. Nogle af disse funktioner anvender Google Play-tjenester. Tjenesten Android TV-fjernbetjening kan f.eks. indsamle følgende:

• Appinteraktioner, andre handlinger, nedbrudslogs, diagnostik og enheds-id'er. Disse indsamles med henblik på appfunktionalitet og analyse.

Data krypteres under overførsel.

Se, hvordan du tilgår og sletter dine data.