Få anbefalinger som er relevante for deg

Det finnes noen ting du kan gjøre for å få anbefalinger som er mer relevante for deg.
Viktig: Disse alternativene er ikke tilgjengelige for alle TV-serier og filmer på alle strømmetjenester.

Legg til strømmetjenestene du bruker

Viktig: Når du legger til strømmetjenester på Android TV, får du flere anbefalinger fra disse tjenestene. Vi anbefaler at du bare velger tjenester du abonnerer på.
  1. Gå til startskjermen på Android TV.
  2. Velg Innstillinger Innstillinger øverst.
  3. Velg Enhetsinnstillinger og så Startskjerm og så Tilpass tjenester.
  4. For å legge til tjenestene du bruker, merk av i boksen for hver tjeneste du abonnerer på.
  5. For å lagre valget og lukke skjermen, velg Bekreft.

Fortell oss hva du liker å se på

1. Gå til startskjermen på Android TV.
  2. Velg Innstillinger Innstillinger øverst.
  3. Velg Enhetsinnstillinger og så Startskjerm og så Innholdspreferanser.
  4. Vurder forslagene.
  5. For å avslutte, trykk på Hjem eller Tilbake på fjernkontrollen.

Administrer ønskelisten din

Viktig: Google bruker TV-seriene og filmene på ønskelisten din til å finne ut hva du liker å se på. Du får anbefalinger om innhold som ligner på filmene og TV-seriene du har på ønskelisten.
  1. Finn TV-serien eller filmen du vil legge til i ønskelisten, på Oppdag-fanen.
  2. Åpne detaljsiden for filmen eller TV-serien.
  3. Velg Ønskeliste .
Tips: Når du legger til innhold i ønskelisten din, kan du se det på alle enhetene du logger på.