Aanbevelingen krijgen die relevant voor je zijn

Als je relevantere aanbevelingen wilt krijgen, kun je deze stappen volgen.
Belangrijk: Deze opties zijn niet beschikbaar voor alle series en films op elke streamingservice.

Je streamingservices toevoegen

Belangrijk: Als je streamingservices toevoegt aan Android TV, krijg je meer aanbevelingen van die services. We raden je aan alleen services te selecteren waarop je bent geabonneerd.
  1. Ga op je Android TV naar het startscherm.
  2. Selecteer bovenaan Instellingen Instellingen.
  3. Selecteer Apparaatvoorkeuren en dan Startscherm en dan Services aanpassen.
  4. Als je je services wilt toevoegen, vink je het vakje aan voor elke service waarop je bent geabonneerd.
  5. Selecteer Bevestigen om de selectie op te slaan en het scherm te sluiten.

Laat ons weten wat je graag kijkt

1. Ga op je Android TV naar het startscherm.
  2. Selecteer bovenaan Instellingen Instellingen.
  3. Selecteer Apparaatvoorkeuren en dan Startscherm en dan Contentvoorkeuren.
  4. Beoordeel de suggesties.
  5. Druk op de afstandsbediening op de knop Home of Terug om af te sluiten.

Je kijklijst beheren

Belangrijk: Google gebruikt de series en films in je kijklijst om na te gaan wat je graag bekijkt. Je krijgt aanbevelingen voor content die vergelijkbaar is met de titels op je kijklijst.
  1. Browse op het tabblad Ontdekken naar de titel die je wilt toevoegen aan je kijklijst.
  2. Open de detailpagina van de titel.
  3. Selecteer Kijklijst .
Tip: Als je content toevoegt aan je kijklijst, kun je deze vinden op elk apparaat waarop je inlogt.