Få anbefalinger, der er relevante for dig

Der er flere ting, du kan gøre for at få mere relevante anbefalinger.
Vigtigt! Disse valgmuligheder er ikke tilgængelige for alle serier og film på alle streamingtjenester.

Tilføj dine streamingtjenester

Vigtigt! Når du tilføjer streamingtjenester i Android TV, får du flere anbefalinger fra de pågældende tjenester. Vi anbefaler, at du kun vælger tjenester, du abonnerer på.
  1. Gå til din startskærm for Android TV.
  2. Vælg Indstillinger Indstillinger øverst på skærmen.
  3. Vælg Enhedspræferencer og derefter Startskærm og derefter Tilpas tjenester.
  4. Du tilføjer dine tjenester ved at markere feltet for hver af de tjenester, du abonnerer på.
  5. Vælg Bekræft for at gemme dine valg og forlade skærmen.

Fortæl os, hvad du kan lide at se

1. Gå til din startskærm for Android TV.
  2. Vælg Indstillinger Indstillinger øverst på skærmen.
  3. Vælg Enhedspræferencer og derefter Startskærm og derefter Indholdspræferencer.
  4. Bedøm forslagene.
  5. Du kan afslutte ved at trykke på Hjem eller Tilbage på din fjernbetjening.

Administrer listen "Se senere"

Vigtigt! Google bruger serierne og filmene på listen "Se senere" til at finde ud af, hvad du kan lide at se. Du får anbefalet indhold, som minder om titlerne på listen "Se senere".
  1. Find det indhold, du vil føje til listen "Se senere", på fanen Udforsk.
  2. Åbn infosiden for det pågældende indhold.
  3. Vælg "Se senere" .
Tip! Når du føjer indhold til listen "Se senere", kan du finde det på alle enheder, hvor du er logget ind.