Konfigurer Google Meet-opkald på dit Android-tv

Du kan foretage og besvare 1:1- og gruppevideoopkald med Meet på dit Android-tv.

Vigtigt! Møder understøttes ikke på Android TV.

Før du går i gang

Hvis du vil bruge Meet på dit fjernsyn, skal du:

• Have et Android-tv eller en Android TV-enhed med Android 8.0 Oreo™️ eller nyere.
  • Slut et USB-kamera og en USB-mikrofon til dit Android-tv eller dine Android TV-enheder, hvis de ikke er indbygget i dit Android-tv eller din Android TV-enhed.
  • Opret forbindelse til internettet

Tips!

• Hvis du bruger en Android TV-boks, skal du slutte kameraet til dets USB-port.
  • Meet understøttes ikke til Chromecasts på tv-enheder, som ikke er Android-tv'er.
  • Du kan slutte en USB-mikrofon til dit Android-tv for at få lyd.
  • Du kan ikke bruge Android TV-fjernbetjeningen til lyd i Meet-opkald.

Download Meet på dit Android-tv

1. Rul til "Apps" på startskærmen for for dit Android-tv.
  2. Vælg Google Play Butik Google Play.
  3. Vælg Søg Søg foroven.
  4. Søg efter "Meet".
  5. Vælg Installer.

Konfigurer Meet på dit Android-tv

Vigtigt! Du kan ikke tjekke beskeder eller bruge effekter med Meet på Android TV.

1. Åbn Meet på dit Android-tv.
  2. Vælg din konto for at logge ind.
  3. Vælg Giv adgang.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at gennemføre konfigurationen.

Ring til en person via dit Android-tv

1. Åbn Meet på dit Android-tv.
  2. Klik på Søg Søg øverst til venstre.
  3. Søg efter en kontakt eller en gruppe.
  4. Vælg den kontakt eller gruppe, som du vil ringe til.
  5. Vælg Videoopkald eller Taleopkald forneden.

Tip! Hvis du vil modtage et opkald på dit Android-tv, skal Meet være åbnet.