Via een app of website betalen

Als u online winkelt of via apps zoals Uber en Airbnb betaalt, betaalt u sneller met uw creditcard, die veilig opgeslagen is in Google Pay. Met Google Pay hoeft u niet telkens uw kaartgegevens opnieuw in te vullen.

Wanneer u Google Pay kunt gebruiken

U kunt betalen met een kaart die u in Google Pay heeft opgeslagen:

• als de app of website Google Pay als betaalmethode aanbiedt.
  • als deze knoppen bij het betalen staan:
Buy with Google Pay

Afrekenen met Google Pay

1. Tik op de Google Pay-knop wanneer u wilt afrekenen.
  2. Kies een betaalmethode en voer uw verzendadres in als hierom wordt gevraagd.
  3. Bevestig uw bestelling.

Een kaart toevoegen of wijzigen in Google Pay

Een terugbetaling voor een bestelling aanvragen

Neem rechtstreeks contact op met de verkoper als u een terugbetaling wilt aanvragen.

Feedback sturen

Zo kunt u uw mening delen over het gebruik van Google Pay als betaalmethode in apps of op websites:

1. Ga naar wallet.google.com.
  2. Klik links op Feedback en dan Sturen.
  3. Laat ons weten wat u goed of juist niet goed vindt en of u bugs bent tegengekomen.

Google Pay toevoegen aan uw website of app

Wilt u het betalen in uw app en op uw website zo makkelijk mogelijk maken? Ga dan naar developers.google.com/pay/ voor meer informatie.