Brug Waze i Android Auto

Med Android Auto kan du få Waze på bilens skærm med primært fokus på navigation.

Kontakt producenten af din bil for at høre, om din bil er kompatibel med Android Auto og kan vise tjenesten på skærmen.

Bemærk! Vi er opmærksomme på, at nogle Android Auto-apps endnu ikke er kompatible med touchpladeinput. Vi forstår, at dette er vigtigt for vores brugere, og vi arbejder på at kunne tilbyde understøttelse af touchplader inden for den nærmeste fremtid.

Naviger med stemmekommandoer
  1. Slut din mobilenhed til Android Auto-enheden med et USB-kabel
  2. Tryk på Starter
  3. Åbn Waze
  4. Sig "Hey Google", eller tryk på Mikrofon
  5. Fortæl Waze, hvor du vil hen. Her er nogle eksempler på ting, du kan sige:
  6. Hvis du får vist flere lokationer, skal du vælge den, du vil bruge, og følge rutevejledningen til din destination
Naviger via skærmen

Sæt din bil i parkeringstilstand (P). Du kan muligvis ikke indtaste din destination, før du har sat bilen i parkeringstilstand.

1. Slut din mobilenhed til Android Auto-enheden med et USB-kabel
  2. Tryk på Starter
  3. Åbn Waze
  4. Tryk på søgefeltet øverst på skærmen for at åbne tastaturet
    Note that if Android Auto isn't supported in your country, search through voice commands and the Search bar will only be available in English.
  5. Angiv din destination. Her er nogle eksempler på ting, du kan skrive:
    • "Rådhuspladsen, København"
    • "Starbucks"
    • "Østerbrogade 200, København"
  6. Hvis du får vist flere lokationer, skal du vælge den, du vil bruge, og følge rutevejledningen til din destination

Naviger til et gemt sted

Hvis du har tilføjet et gemt sted i Waze-mobilappen, kan du navigere til adressen ved hjælp af Waze til Android Auto.
  1. Slut din mobilenhed til Android Auto-enheden med et USB-kabel
  2. Tryk på Starter
  3. Åbn Waze
  4. Tryk på
  5. Tryk på Saved [Gemt]
  6. Tryk på det relevante gemte sted
  7. Tryk på Go [Start]

Bemærk! Du kan ikke tilføje, fjerne eller redigere gemte steder i Waze, mens din mobilenhed er tilsluttet din Android Auto-enhed. I stedet skal du afbryde forbindelsen til din mobilenhed og redigere dine gemte steder.

Rapportér, hvad du ser under kørslen

Rapportér, hvad du ser under kørslen, og vær med til at forbedre køreoplevelsen for andre Waze-brugere.

1. Slut din mobilenhed til Android Auto-enheden med et USB-kabel
  2. Tryk på Starter
  3. Åbn Waze
  4. Tryk på
  5. Vælg den relevante rapportering
    • Traffic [Trafik]
    • Police [Politi]
    • Crash [Trafikuheld]
    • Hazard [Fare]
    • Bad weather [Dårligt vejr]
    • Blocked lane [Blokeret vejbane]
    • Map issue [Kortproblem]
  6. Tryk på Submit [Indsend]

Rapportér et problem med Waze i Android Auto

Hvis du har oplevet et problem med Waze til Android Auto, kan du sende os dine fejlretningslogs og åbne en supportsag. Vi undersøger sagen hurtigst muligt.

Bemærk! Hvis problemet er relateret til Android Auto, men ikke til Waze, kan dufinde relaterede artikler i Hjælp til Android Auto ellerbenytte hjælpeforummet for Android Auto.