Problem med röstkommandon och volym

Röstkommandon

Säg ”Ok Google”, tryck och håll på röstkommandoknappen på ratten, eller välj mikrofonen Mikrofon för att prata med Google.

Nedan hittar du några saker du kan testa om Android Auto har problem med att förstå röstkommandon:

• Om du använder röstkommandoknappen på ratten ska du se till att trycka och hålla tills du hör ett pip. Om du inte håller knappen intryckt tillräckligt länge kan Android Auto avslutas och du måste starta om.
  • Börja prata när du hört pipet från Android Auto. Pipet är en bekräftelse på att Android Auto lyssnar.
  • Minimera om möjligt ljudnivån omkring dig när du pratar.
  • Om du använder en mottagare kontrollerar du att mikrofonen fungerar ordentligt. Fråga installatören om du är osäker.

Volym

I vissa fordon kan volyminställningarna för navigering, media och röst styras separat.  Läs handboken för bilen om du vill veta mer.