Problemen met spraakopdrachten en het volume

Spraakopdrachten

Zeg 'Hey Google', houd de knop voor spraakopdrachten op het stuur ingedrukt of selecteer de microfoon Microfoon om met Google te praten.

U kunt het volgende proberen als Android Auto moeite heeft om spraakopdrachten te begrijpen:

• Als u de knop voor spraakopdrachten op het stuur gebruikt, houdt u de knop ingedrukt totdat u een pieptoon hoort. Als u de knop niet lang genoeg ingedrukt houdt, wordt Android Auto mogelijk afgesloten en moet u de app opnieuw starten.
  • Begin te spreken nadat u de pieptoon van Android Auto hebt gehoord. De pieptoon is een bevestiging dat Android Auto luistert.
  • Probeer het geluid om u heen te beperken als u praat.
  • Als u een aftermarket-ontvanger gebruikt, checkt u of de microfoon goed werkt. U kunt contact opnemen met uw installateur als u het niet zeker weet.

Volume

In sommige voertuigen kunnen de volumes voor navigatie, media en spraak afzonderlijk worden bediend. Bekijk de gebruikershandleiding van uw voertuig voor meer informatie.