Problemer med talekommandoer og volum

Talekommandoer

Si «Ok Google», trykk og hold inne knappen for talekommandoer på rattet eller velg mikrofonen Mikrofon for å snakke med Google.

Her er noen av tingene du kan prøve hvis Android Auto har problemer med å forstå talekommandoer:

• Hvis du bruker knappen for talekommandoer på rattet, må du sørge for at du trykker og holder til du hører pipet. Hvis du ikke trykker lenge nok, kan du lukke Android Auto og bli nødt til å starte appen på nytt.
  • Begynn å snakke etter at du hører pipet fra Android Auto. Pipet er en bekreftelse på at Android Auto lytter.
  • Prøv å minimere støyen rundt deg når du snakker.
  • Hvis du bruker en mottaker som ikke fulgte med bilen, må du kontrollere at mikrofonen fungerer som den skal. Du kan sjekke med installatøren hvis du er usikker.

Volum

I enkelte kjøretøy kan volumet for navigering, medier og tale kontrolleres hver for seg.  Les brukerhåndboken for kjøretøyet for å finne ut mer.