Problemer med talekommandoer og lydstyrke

Talekommandoer

Du kan sige "Ok Google", holde talekommandoknappen på rattet nede eller vælge mikrofonen Mikrofon for at tale til Google.

Her er nogle ting, du kan prøve, hvis Android Auto har problemer med at forstå talekommandoer:

• Hvis du bruger talekommandoknappen på rattet, skal du sikre dig, at du holder fingeren nede, indtil du hører bippet. Hvis du ikke trykker på den længe nok, kan det ske, at Android Auto afsluttes og skal genstartes.
  • Begynd at tale, når du hører Android Auto bippe. Bippet er en bekræftelse på, at Android Auto lytter.
  • Prøv at minimere støj omkring dig, når du taler.
  • Hvis du bruger en eftermarkedsmodtager, skal du sørge for, at mikrofonen fungerer korrekt. Du kan tjekke med din installatør, hvis du ikke er sikker.

Lydstyrke

I nogle biler kan lydstyrken for navigation, medier og tale styres separat.  Se brugervejledningen til bilen for at få flere oplysninger.