Hør på musikk og podcaster

Med Android Auto kan du høre på medier, for eksempel musikk og podcaster, via høyttalerne i bilen. Medieappen du bruke sist, vises på skjermen. For å finne kompatible medieapper, velg appoversikten

Du kan også laste ned flere kompatible apper.

For å bruke en app må du sørge for at du er logget på appen på telefonen før du starter Android Auto. For å få mer informasjon eller feilsøke apper, gå til nettstedet for appen. For å få mer informasjon kan du kontakte apputvikleren direkte

Hør på musikk

Lytt til musikk med favorittappen din
  1. På skjermen velger du appoversikten .
  2. Velg musikkappen du vil bruke, for å bla gjennom og spille av musikk.
Lytt til musikk med talekommandoer
  1. Si «Hey Google» eller velg mikrofonen Snakk.
  2. Si «Spill musikk».

Her er noen eksempler på ting du kan si:

• «Spill «[spillelistenavn]»-spillelisten min på Spotify.»
  • «Spill [sangnavn] på Amazon Music.»
  • «Spill house-musikk på Pandora».
  • «Spill [boktittel] på Audible.»
  • «Spill [stasjonsnavn] på iHeartRadio.»
  • «Spill [podcastnavn] på NPR One.»

Hør på podcaster

Du kan bruke talekommandoer for å finne, laste ned og sette episoder i kø og starte, stoppe og sette dem på pause. Du kan også velge på telefonen før du starter turen.

Finn og spill av podcaster
  1. På skjermen velger du appoversikten .
  2. Velg Google Podcasts Google Podcasts eller favorittappen din for podcaster.
  3. Med Google Podcasts kan du velge mellom disse alternativene:
    • Nye episoder: nye episoder fra abonnementene dine
    • Køen din: episoder i køen
    • Nedlastinger: episoder som er lastet ned på enheten din
    • Logg: episoder du har startet eller fullført
    • Abonnementer: podcaster du abonnerer på
    • Utforsk: personlig tilpassede episodeanbefalinger
  4. Velg en episode.
Spill av podcaster med talekommandoer
  1. Åpne Google Assistent-appen Assistent.
  2. Si «Hey Google», eller trykk på mikrofonen Mikrofon.
  3. Si en kommando, for eksempel
  • «Spill den nyeste episoden av [navnet på en podcast].»
  • «spill av [podcastnavn]»
  • «hør på en komediepodcast»
Finn abonnementene dine
  1. På skjermen velger du appoversikten .
  2. Velg Google Podcasts Google Podcasts eller favorittappen din for podcaster.
  3. Velg Abonnementer