Send og motta meldinger

Du kan be Google om å sende tekstmeldinger eller lese opp meldinger du har mottatt via SMS eller kompatible apper.

Send meldinger
Du kan sende meldinger med stemmen eller via Meldinger-appen.

Send meldinger med stemmen

1. Si «Hey Google» eller velg mikrofonen Snakk.
  2. Si «Send en melding til», «Send en SMS til» eller «Send en tekstmelding til», etterfulgt av et kontaktnavn eller telefonnummer. Eksempel:
    • «Send en melding til [kontaktnavn]»
    • «Send en SMS til [telefonnummer]»
    • «Send en melding til [kontaktnavn] med Facebook Messenger.»
    • «Send en melding til [kontaktnavn] på WhatsApp.»
  3. Android Auto spør deg hva det skal stå i meldingen.
  4. Android Auto gjentar meldingen og sjekker om du vil sende den. Du kan si «Send», «Endre meldingen» eller «Avbryt».

Send meldinger via Meldinger-appen

1. Velg Meldinger .
  2. Trykk på Legg til Ny.
  3. Velg en kontakt, eller si et navn.
  4. Si hva det skal stå i meldingen.
  5. Android Auto gjentar meldingen og sjekker om du vil sende den. Du kan si «Send», «Endre meldingen» eller «Avbryt».
Motta meldinger

Meldingsvarsler vises på skjermen. For å få lest opp en melding, trykk på varselet.

Meldinger du ikke har fått med deg, vises som kort på skjermen, og du finner dem også i varselsenteret.

For å høre på en melding du ikke har fått med deg, velg kortet eller åpne varselsenteret og trykk på  Les høyt.

For å finne tidligere meldinger du har lukket eller ikke har fått med deg, sveip på kortet til du finner den du leter etter. Eventuelt kan du trykke på varselsenteret og rulle gjennom meldingene.

Svar på meldinger
  1. For å svare på en melding, trykk på meldingsvarselet eller -kortet og deretter på Svar eller svarpilen . Du kan også bruke stemmen for å svare på den siste meldingen du har mottatt. Bare si «Hey Google» eller trykk på mikrofonen Snakk.
  2. Du ser alternativer for svar du kan trykke på for å sende, eller du kan snakke til Google for å lage et egendefinert svar.
  3. Android Auto gjentar meldingen og sjekker om du vil sende den. Du kan si «Send», «Endre meldingen» eller «Avbryt».